darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

'Sertliğe önlem alınmalı'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gokhangonul-idman-28616_501.jpg

Bursaspor maçının ardından sol üst adalesinde kasığa yakın bölgede oluşan yırtık nedeniyle tedavisi süren sarı-lacivertli futbolcunun, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yer aldı.

Asıl görevinin savunma yapmak ve takımın gol yemesini engellemek olduğunu, ileri çıkmadığında bu yönde eleştirildiğini kaydeden Gökhan, ''Ben sezon içinde, sürekli belli bir seviyede oynayan, standartların üzerinde performans sergileyen, olabildiğince az sakatlık yaşayan bir sporcuyum ve bazen standardımın biraz altına düştüğümde hemen beni 'Kötü oynadı' diye eleştiriyorlar. Benim asıl görevim defans yapmak, takımımın gol yemesini engellemek. İleri çıkmadığımda ki bu tam anlamıyla benim görevim değil, insanlar beni, 'Gökhan ileri çıkmıyor, oyuna katkısı olmuyor' diye eleştiriyor. Ben şuna inanıyorum ki her maça göre, birlikte oynadığım her oyuncuya göre farklı bir görevim vardır ve her maçta rakibe farklı önlem almam gerekiyor'' diye konuştu.

Sağ kulvarda Dia ile oynadığında savunma yapması gerektiğini, Senegalli futbolcunun önüne top atıldığında çok hızlı adam ve alan eksilten bir yetenek olduğunu anlatan Gökhan, şöyle devam etti:
''Benim onun önüne topu attıktan sonra onu geçip bindirme yapmam mümkün değil. Mehmet Topuz ile oynarken farklı oynuyorum, daha çok top paylaşımı yapıyoruz. Her oyuncu her maçta aynı oyun ve taktik anlayışla oynayamaz ki. Hafta boyunda antrenmanlar yapıyoruz, rakibe göre taktik geliştiriyoruz, eksiklerine göre çalışıyoruz. Her maçta taktiğimiz farklı oluyor. Bizi yönlendirecek bir hocamız var ve onun verdiği görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İnsanlar bunları düşünmeden yorum yapıyorlar. Taraftar haklı olarak göze hoş gelen futbol bekliyorlar çünkü biz Fenerbahçe'yiz. Rakip takıma göre oyun planı yapıyoruz. Karşı takımın kanatları hızlıysa iyiyse benim defansa ağırlık vermem gerekiyor. Ancak her maç aynı performansla aynı taktikle oynamak mümkün değil. Tabii ki birtakım hatalarım oluyor. Ancak bu insanların konuştuğu şekilde değil. Maç sonunda gelen raporlara bakıyorum. Koşu mesafesinde hemen hemen her maçta ilk 3'ün içerisinde oluyorum.'

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri