Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ülker İdman Raporu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kagandemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

kagandemir

Level 10
TM Üye
Katılım
8 Şub 2010
Konular
590
Mesajlar
5,509
Online süresi
20m 49s
Reaksiyon Skoru
610
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
251
MmoLira
-12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri`nde yapılan antrenmanla Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi,Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 10.30`da 1 No`lu Antrenman Sahası`nda bir araya geldi.

Isınma hareketleri ile başlayan idmanda genel olarak taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.1.5 saat süren antrenmanın son bölümünde maç yapıldı.

Milan Baros, Hakan Balta ve Aykut Erçetin kondisyoner yönetiminde sahada çalıştılar.
Arda Turan ve Serkan Kurtuluş ise fizyoterapist eşliğinde kuvvetlendirme çalışmaları yaptı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Mustafa Sarp`ın 30. yaş günü nedeniyle antrenmanın ardından pasta kesildi. Mustafa Sarp takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından tebrik edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın (6 Kasım Cumartesi) saat 10.30`da yapacağı antrenman sonrasında öğle yemeğiyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri`nde Trabzonspor maçı için kampa girecek ve akşam saatlerinde 1481 Incentive Organisation`un düzenlediği THY'nın seferiyle Trabzon`a uçacaktır.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst