noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ülker İdman Raporu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan kagandemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 195

kagandemir

Level 10
TM Üye
Katılım
8 Şub 2010
Konular
590
Mesajlar
5,509
Online süresi
20m 49s
Reaksiyon Skoru
610
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
251
MmoLira
-12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri`nde yapılan antrenmanla Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 10.30`da 1 No`lu Antrenman Sahası`nda bir araya geldi.

Isınma hareketleri ile başlayan idmanda genel olarak taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.1.5 saat süren antrenman taktik organizasyonlar, dar alanda maç ve pozisyon oyunları ile tamamlandı.

Milan Baros, Hakan Balta ve Aykut Erçetin kondisyoner yönetiminde sahada çalıştılar.
Arda Turan ve Serkan Kurtuluş ise fizyoterapist eşliğinde kuvvetlendirme çalışmaları yaptı.

Antrenman sonrasında öğle yemeğiyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri`nde Trabzonspor maçı için kampa giren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, akşam saatlerinde 1481 Incentive Organisation`un düzenlediği THY'nın seferiyle Trabzon`a uçacaktır.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst