HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
biz valla berk-kenji cold wingm oynuoz
Neden = Oyuna 1 lwl Giriyorsunuz Oyuna Girince Sizi Atiyor Bir Bakmışsınız 88 lwl siniz !!! :S
Markete Hiç bir item ( Zırh ) Satamıyorsunu
+70 silahıda markete satilmiyor !!!
+0 kilici Markete Satarsaniz 200m para geliyor yada 300m !!
( Oyunda En pahali satilan item ) En Degerli item !!
Her karakter Atınızda bir tane +0 kılıç geliyor Satinca 200m !!!
eee Herkezde 2 tiriyon para var !!!
oyuna 88 lwl başlıyorsunu ve itemler full + 9
Oyunun Amaci Neee ???????
Evet Arkadaşlar Oyun Türkle Dolu Neden Mi !!????
Türkler oo 88 lwl mi nerde diye başlıyor![]()
Zz Nin Ömrü Kısa !!!
Gün Geçtikce insanlar sıkılıp bırakcaklar !!
2 Ay oynarsanız dua edin !!
DipNot = Adamlarin 1 Gram Bile Kazanci Yok !!
Oyuna Başlayan Herkeze 1 000 000 000 Ep !!
Oyun Saçma Lw.yt2sf bile Daha Güzel Derim ben !!
sana oyunda amacın ne olduğunu anlatayım arkadaşlar bakın tıpkı knight online nin binlerce pwp si olduğu gibi metin2 nin wow un warrock un hero nun SRO nun da pwp leri var bildiğiniz gibi herzaman orjinal oyuda kasmak item yapmak para kazanmak zordur bunu hepimiz biliriz ve örn. kinght online de orjinalinde hem kasmak hemde pk apmak cz yapmak gibi düşünüosunuz dur evet doğru amaç budur pwp lerde kolaydır çünkü tek bir amaç vardır 99 lwl e kasmak ardından go to cz bu kadar ama metin2 pwp lerinde de amaç bu mesla orjinal m2 de çoğu kişinin hiç itemi yok adamlar 60 lwl de keşiş plaka ile dolananlar var (onlardan biri de bnm) ama pwp de öyle mi ? herkez +9 vur patlasın çal oynasın amaç ne ? söliyim düello yapmak bu kadar bu yüzden bu kadar kolaydır bilmem anlatabildimmi ? :ka24:
ve unutmayınki pwp server lar hiç bi zaman kasmak için değil ve içimizde bi yerlerde gizlenen "hemen 60-70 lwl olsam da şöle oooh mis gibi sağlam olsam" duygusunu bastırmak için değildir tek amaç düello yapıp eğlenmektir kasmanın bir manası yoktur mesala ben longju da 2 günde 90 lwl char kastım kasarken hiç eğlenmedim pwp lerde her zaman eğlence düello yapmaktadır unutmayın
valla benim çok hoşuma gitti ben hem ytsf2 hemde longju oynuyorum bunuda oynamak isterdim ama şimdi infirmesi var indirmek kolay ama birde üylikte kod çözme var uğraştıma am olamdı bende vazgetim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)