HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar ismini vermek istemiom reklam olmasın şöle bi konu var
P2P açığını bir çok arkadaşımız bildiği gibi bir çoğuda bilmiyor.
ben kısa özetle anlatim:
P2P açığı ile İstediğin Her SV de gm olabilirsiniz. Ben bunu çook uzun süredir yapıyordum. Bilen Bilir. Ama çoğunlukla alman çin israil serverlerinde yaptım. maksat Türkiyem Zarar görmesin.
Evet Bunu paylaşmama nedenimide söylüyorum:
sizlere bişey verince koparana kadar oynuyorsunuz
ama artık ben bir üniversiteli gencim ve pvp dünyasından elimi ayağımı çekmeyi düşünüyorum son geçiriğim günlerde sizlere bu hacki taktim etmekden onur duyuyorum.
Kullanılışı:
indirdiğiniz winrar dosyasını açın içinde 7Zip ile sıkıştırılmış setup dosyası var
1)onu açın ve yüklenmesi gereken yer olarak masaüstünü seçin
2)Boyutunu ufaltmıştı 7Zip yaptığım için normal boyutu 20MB biraz bekleyin.
3)masaüstüne gelen locale_trrootPC dosyalarını metin2 nin pack Klasörünün içine atın.
4)Saldırmak istediğiniz herhangi bir oyuna Giriş yapın ve Alttan gm kodlarini yazın. üstte GM amblemi çıkmaz ama Tüm kodlar çalışır Shutdown dahil
benim ilk hedefim m2-tr.com olmuştu vede ortalığı dağıtmıştım.
halada çalışıyor hile ve buyrun artık parmaklarınız altında
Not her server açığı kapatabilir ve Hile nasıl bendeyse Çözümüde bende. 4x yapanlar gibi çözümü bulmadan hileyi yapmam. Eğer Kendi serverinizde bu hileyi kapatmak istiyorsaniz Anlatımı 500TL Bana burdan pm atarak ulaşabilirsiniz.
Edit // Asimetin2
oranın co admin i hacklenmesin diye kilitlemiş linkide silmiş bu dosyayı nerden bulabiliriz bide dikkat hamachiye configür diye bi kişi gelirse direk atın onda bundan var /e test 1 le yapmıyo başka şekilde yapıyo aman dikkat
P2P açığını bir çok arkadaşımız bildiği gibi bir çoğuda bilmiyor.
ben kısa özetle anlatim:
P2P açığı ile İstediğin Her SV de gm olabilirsiniz. Ben bunu çook uzun süredir yapıyordum. Bilen Bilir. Ama çoğunlukla alman çin israil serverlerinde yaptım. maksat Türkiyem Zarar görmesin.
Evet Bunu paylaşmama nedenimide söylüyorum:
sizlere bişey verince koparana kadar oynuyorsunuz
ama artık ben bir üniversiteli gencim ve pvp dünyasından elimi ayağımı çekmeyi düşünüyorum son geçiriğim günlerde sizlere bu hacki taktim etmekden onur duyuyorum.
Kullanılışı:
indirdiğiniz winrar dosyasını açın içinde 7Zip ile sıkıştırılmış setup dosyası var
1)onu açın ve yüklenmesi gereken yer olarak masaüstünü seçin
2)Boyutunu ufaltmıştı 7Zip yaptığım için normal boyutu 20MB biraz bekleyin.
3)masaüstüne gelen locale_trrootPC dosyalarını metin2 nin pack Klasörünün içine atın.
4)Saldırmak istediğiniz herhangi bir oyuna Giriş yapın ve Alttan gm kodlarini yazın. üstte GM amblemi çıkmaz ama Tüm kodlar çalışır Shutdown dahil
benim ilk hedefim m2-tr.com olmuştu vede ortalığı dağıtmıştım.
halada çalışıyor hile ve buyrun artık parmaklarınız altında
Not her server açığı kapatabilir ve Hile nasıl bendeyse Çözümüde bende. 4x yapanlar gibi çözümü bulmadan hileyi yapmam. Eğer Kendi serverinizde bu hileyi kapatmak istiyorsaniz Anlatımı 500TL Bana burdan pm atarak ulaşabilirsiniz.
Edit // Asimetin2
oranın co admin i hacklenmesin diye kilitlemiş linkide silmiş bu dosyayı nerden bulabiliriz bide dikkat hamachiye configür diye bi kişi gelirse direk atın onda bundan var /e test 1 le yapmıyo başka şekilde yapıyo aman dikkat
Moderatör tarafında düzenlendi: