- Konular
- 1,952
- Reaksiyon Skoru
- 1,584
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -239
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1927'de Kilis'te doğdu. 1938 yılında daha ilkokul öğrencisiyken tiyatroya başladı. 1949 yılında Nejat Uygur tiyatrosunu kurdu. Amatör ve profesyonel olarak 60 yıldan uzun süredir tiyatro yapın Nejat Uygur'un 50'den fazla ödülü var. 2 kez ABD, 4 kez Avrupa ve 35 yıla yakın da Anadolu turnesi yaptı.
HAKKINDA YAZILANLAR
Nejat Uygur 78 yaşına bastı
Kadıköy Belediyesinin düzenlediği 3. Kadıköy Tiyatro Festivalinde sevilen oyunu Cibali Karakolunu sahneye koyan Uygura Kadıköy Belediyesi sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırladı.78.yaşını seyircileriyle birlikte kutlayan Uygura Kadıköy Belediye Başkan Vekili Gürsel Tekin, çiçek, sahne arkadaşları ise kavuk hediye etti. 62 Yıldır sahnede olduğunu ve yaşıyla övündüğünü kaydeden Uygur, Yaşımı ispat edercesine çalışıyorum. Ölümden değil ama Azrailden korkuyorum dedi. Uygur şunları söyledi:
HAKKINDA YAZILANLAR
Nejat Uygur 78 yaşına bastı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
10 Ağustos 2005 Kadıköy Belediyesinin düzenlediği 3. Kadıköy Tiyatro Festivalinde sevilen oyunu Cibali Karakolunu sahneye koyan Uygura Kadıköy Belediyesi sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırladı.78.yaşını seyircileriyle birlikte kutlayan Uygura Kadıköy Belediye Başkan Vekili Gürsel Tekin, çiçek, sahne arkadaşları ise kavuk hediye etti. 62 Yıldır sahnede olduğunu ve yaşıyla övündüğünü kaydeden Uygur, Yaşımı ispat edercesine çalışıyorum. Ölümden değil ama Azrailden korkuyorum dedi. Uygur şunları söyledi:
- Konular
- 3,814
- Reaksiyon Skoru
- 343
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 375
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Tesekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)