mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Salih Beşir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 157

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Salih Beşir eczacı

1971 Yılında Trabzon`un Araklı ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini Araklı`da tamamladı.
1994 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu.

Üniversite yıllarında başladığı sosyal çalışmalarına Milli Gençlik Vakfı Beyoğlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlık-Der İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Tüm Eczacılar Derneği kurucu başkanlığı görevleri ile devam etti.

Başakşehir Spor Kulübü`nün kurucu üyesidir.

1999 yılında Fazilet Partisi Başakşehir temsilcisi olarak başladığı siyasi çalışmalarında, 2003-2008 yılları arasında 5 yıl Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı olarak görev yaptı.

2 Mart 2008`deki 3. Olağan İl Kongresinden sonra Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve İstanbul İl Mahalli İdareler Başkanlığı görevine getirildi. Bu görevine devam ederken Başakşehir`in ilçe olmasıyla, Başakşehir`e kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

2004 Mahalli seçimlerinde Saadet Partisi`nden Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Beşir, 2007 Milletvekili seçimlerinde de 3. Bölge Milletvekili adayı oldu.

2002-2004 yılları arasında Başakşehir 1. Etap Site Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Bu dönemde birçok başarılı hizmete imza attı.

Site yönetim kurulu başkanı iken yaptığı başarılı çalışmalar, Başakşehir`deki bütün siteleri etkiledi ve Başakşehir genelinde site yönetim hizmetlerinde önemli gelişmeler yaşandı.

Yaptığı başarılı ve istikrarlı çalışmaları nedeniyle bölge halkının ve teşkilatının takdirini kazandı.

Halen Başakşehir 1. Etap`ta eczacılık mesleğine devam etmekte olup, MÜSİAD üyesidir. 10 Yıldır Başakşehir 1. Etap`ta ikamet eden Mehmet Salih Beşir, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri