Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşlar oyuna hile ile giriyorum renkler birbirine karısıyor ve 5-6 dk sonra reset atıyor yada hata veriyor hacksız girdiğimde ise yine 5-6 dk oynuyorum şöle bir hata veriyor (0x3f800000 bellek adresine basvurdu bellek read olamadı) diyor ne yapmam gerek ne zamandır metin2 oynayamıyorum
((
((sistem özelliklerini yaz
işlemci hızı:
işlamci markası:
ekran kartı boyutu:
ekran kartı markası:
bellek(ram) boyutu ve markası:
anakart markası:
bunları yazdıktan sonra sana yardımcı olabilirim.
işlemci hızı:
işlamci markası:
ekran kartı boyutu:
ekran kartı markası:
bellek(ram) boyutu ve markası:
anakart markası:
bunları yazdıktan sonra sana yardımcı olabilirim.
NVIDIA GeForce 6200 Turbo Cache Yaklasık toplam bellek 256.AMD Sempron Processor 2800+ 1.60Ghz 1.00 ram bunları bulabildim aga yaw dierlerini nası öğrenebileciğimi yazarsan onlarıda bulurum
birde staz belleği okuyamıyor format at diyorsun ben format attırdım ondan 2 hafta fln sonra demeye basladı ztn bunları format cd sini nerden bulabilirim yada adı ne olarak geciyor ?
birde staz belleği okuyamıyor format at diyorsun ben format attırdım ondan 2 hafta fln sonra demeye basladı ztn bunları format cd sini nerden bulabilirim yada adı ne olarak geciyor ?Kardeş Sorun Directx Programında Olabilir Onu Bir Kontrol Et 8.1 Yada Daha Üstü Bİr Sürüm Olması Gerekiyor.Normalde M2 Directx 7.0 İstiyordu Ama Artık Görüntü Kalitesi Yükseldiği İçin Directx 8.1 Yada Daha üstü Bir Directx Sürümü İstiyor.Eğer Directx De Bir Problem Yoksa M2'yi Sil Tekrar Yükle Buda Olmazsa STAZZ15 Adlı Arkadaşımızın Dediği Gibi Pc'ne Format At.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)