D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

private server tanıtımları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan realyte2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 875

realyte2

Level 4
TM Üye
Konular
49
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bir çok private server çıkmaya başladım bunların hepsine yetişmemiz mümkün değil bu yüzden lütfen herkes oynadığı pvp serverin özelliklerini yazsın bizde ona göre oynayalım en iyi pvp yi lütfen ama ayrıca konu beğenilirse sabit olmasını da isterim bence çok güzel bir konu az sonra ilk pvp yi ben tanıtacağım hatta hepsini de 1 ini daha ayrıntılı söyleyebilirim saygılar :) iyi oyunlar :)

ilk önce ben başlayayım bari :) şimdi wingm lwli düşük ama full item yapabileiceğimiz bir oyundur ilk önce onu söyleyeyim longuyt2 deki gibi 1 saatte 70 lwl falan imkansız bişey bu konuda anlaşalım sonra satıcıda dolunaysatılıyor artı+9 tabi sadece dolu değil kdp syh gby sonbahra bide şamanların bi silahı daha vardı onu tam olarak bilmediğim için yazamıyorum malesef:(:( köy gardiyanının yanında satıcının değişik renkli giyilmişi var değişik renk derken satıcı sarı ya o sarı değil yeşilli meşilli bişi ninja kral zırhı gibi ya :):) onda karşı atak stratejisi falan var o 65 lwl silahları 80 lwl yapmaya yarıyor sanırsam 85 lwl silahları da 70 lwlin +9 undan oluşuyor tam emin değilim ve kutsama var kutsama 5 k mı ne ve artı basarken hiç bişi istemiyor beyaz inci cart curt yok :) +6 ya kadar direkt geçiriyor fakat +6 dan sonrası baya baya zor hatta ben şu ana kadar sadece bi tane +9 basabildim +8 den +9 a geçmesi ölüm gibi :) ve kutsamayla değil demircide geçirdim yalnız demirci hiç yakmıyo gibi görünsede yakıyor sakın iyi itemlerinizi yakmıyo bu diye vermeyin elinde kalır maazallah :) ve cesaret ğeleriniş satılıyor bu ne işe yarar ekranda görülen tüm canavarları üzerinize çeker lock mobs gibi yani fakat lock mobstan daha fazla yaratık çeker yürüdükçe yaratık görür ve buna basarsanız 1ç köydeki tüm slotları çekersiniz :):):) işin şakası baya güzel hatta bence en güzeli :D çünkü moblocks da oyundan atıyor bu asla atmaz :Defsunlar falan beleş istediğiniz kadar basın tüm delicikritik defans saldırı gibi tüm ep ile alınan özellikler beleşe ve 200lük paketlerde yani hepsinden 1 tane alsanız bile yetiyor bide boss sandıklarının tamamı bulunur bk lar nerde diye sormayın ben de bilmiyodum öğrendim :) ogretmenlerde hani zihinsel ogretmeni bedensel ogretmeni falan varya onlarda :Dsaç stilelride orda iyi işte yetr bu kadar bilgi iyi oyunlar ... :)

ben bugun girdiğişmde oyun baya değişmişti ama mesela boss sandıkalrı felan 5m olmuştu dolunay 15 k iken 150 k olmuştu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri