D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Private Server kurulumu %100 GERÇEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -otocu-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 31K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hihaho :D Indirmesi AyLaR YıLLaR qéÇé® (H)

Hamachi ile beraber oynanabilir :)

FreeBSD DVD iso İNDİREMİYORUM :S

Bütün dosyaları indirdim hepsini yaptım o videodakinide yaptm bütün yaptıklarını fakat anlamadıgım bi nokta oldu video yu ceken eleman ftp programı file zilla ile metin2 dosyalarını servera upload etmeye çalışıyor ve bi türlü beceremiyor o aralarda video kaydı nda kesinti oluyor tekrar başlıyor ve bide bakmışızki dosyalar server a yüklenmiş ve ondan sonra başka işlemler yapıyor, dosyaları yükleyememesinin sebebi ise dosyaları yükleyeceği klasörün yazma yetkisi olmaması ben onuda hallettim fakat bazı dosyalarında üzerine yazmak gerekiyor bu sefer orada bi aksaklık oluyor onu bulamadım dosyaların üzerine yazmayı yani ama başarıcam hatta o vmware ile yapmış ben ise virtualbox ile yaptım cünkü vmware ağımı görmedi bir türlü :) bende çareyi başka bi virtual machine programı olan virtualbox ta buldum her neyse tekrar söylüyorum başarıcam ama ne zaman bilemem :)

MegaUpload sorununu kaldir lütfen indiremioruz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri