D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Private Server kurulumu %100 GERÇEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -otocu-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 31K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

olm bu kadar işlemi yapabilsek saten şimdiye kurardık

Hava civa bu işler mod'un dediği gibi maliyetsiz yapılmaz para ödemen lazım pvp ler niye kuruluyo onlar ep satısı yapıp para kazanmak icin biz kurcaz ep felan almıcaz server kapanıcak ama adam gibi bi server kurarsın oynatırsın milleti o başka.

şu joshi video 2 yide yayınlasa bitti. açacaz serveri hersey tamam 1 ci videonun hepsini yaptım. Bi şu 2 ci videoyu bulsam kaldurmus gavat.

ben para peşinde değilimki. 7/24 açmam açık olduğu zman oynarsınız. Tek kazanacağım NOKTA 10 KİŞİ GM OLACAK 4 U BELLİ KALANINI PARAYLA SATACAM XD

Boş iş gibi geldi 2 video gelse bile bi hata birşey çıkar bunu hayatımdan biliyorum illaki bi bokluk çıkıyor kurarsan da çok büyük bi başarı elde etmiş olursun.
GameForge kapatmaz onu da söyleyim gişlerini iyice okursan anlarsın pvp diger serverlerle ilgili hiç birşey yazmıyor.Zaten tam sürüm degil ben dava açıcaktım bug olayında davam kabul edilmedi eve mektup geldi dava açılsa da emin ol ki arkandayım hiç korkma çalış çalış başarırsın sonunda clad3815'ten de yardım alabilrsin oda pvp kurdu sanıyorsam youtube'de videoları var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri