- Konular
- 192
- Reaksiyon Skoru
- 74
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
olm bu kadar işlemi yapabilsek saten şimdiye kurardık
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hava civa bu işler mod'un dediği gibi maliyetsiz yapılmaz para ödemen lazım pvp ler niye kuruluyo onlar ep satısı yapıp para kazanmak icin biz kurcaz ep felan almıcaz server kapanıcak ama adam gibi bi server kurarsın oynatırsın milleti o başka.
- Konular
- 173
- Online süresi
- 2h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
şu joshi video 2 yide yayınlasa bitti. açacaz serveri hersey tamam 1 ci videonun hepsini yaptım. Bi şu 2 ci videoyu bulsam kaldurmus gavat.
- Konular
- 173
- Online süresi
- 2h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
ben para peşinde değilimki. 7/24 açmam açık olduğu zman oynarsınız. Tek kazanacağım NOKTA 10 KİŞİ GM OLACAK 4 U BELLİ KALANINI PARAYLA SATACAM XD
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Boş iş gibi geldi 2 video gelse bile bi hata birşey çıkar bunu hayatımdan biliyorum illaki bi bokluk çıkıyor kurarsan da çok büyük bi başarı elde etmiş olursun.
GameForge kapatmaz onu da söyleyim gişlerini iyice okursan anlarsın pvp diger serverlerle ilgili hiç birşey yazmıyor.Zaten tam sürüm degil ben dava açıcaktım bug olayında davam kabul edilmedi eve mektup geldi dava açılsa da emin ol ki arkandayım hiç korkma çalış çalış başarırsın sonunda clad3815'ten de yardım alabilrsin oda pvp kurdu sanıyorsam youtube'de videoları var...
GameForge kapatmaz onu da söyleyim gişlerini iyice okursan anlarsın pvp diger serverlerle ilgili hiç birşey yazmıyor.Zaten tam sürüm degil ben dava açıcaktım bug olayında davam kabul edilmedi eve mektup geldi dava açılsa da emin ol ki arkandayım hiç korkma çalış çalış başarırsın sonunda clad3815'ten de yardım alabilrsin oda pvp kurdu sanıyorsam youtube'de videoları var...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)