Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
konu tarafımca kapatılmıştır....
Son düzenleme:
İçinde bir ton virus keylogger dolu bi açtım pc dondu xS milleti kandırma la ipn.
İndirmeyin arkadaşlar...!!!
İndirmeyin arkadaşlar...!!!
indirici alıntı demekle olmaz oyunalani.yetkinforum.biz in sitesini de vermen lazım burdan alıntıdır diyerekten
senn yaptığın bilgi hırsızlığı şerefsizlik
konularına baktım verceksen bedava ver hileyi diosunda sen bi mertlik yapıp hileyi sitenin içinde bıraksan daha iyi olur
senn yaptığın bilgi hırsızlığı şerefsizlikkonularına baktım verceksen bedava ver hileyi diosunda sen bi mertlik yapıp hileyi sitenin içinde bıraksan daha iyi olur
indirici alıntı demekle olmaz oyunalani.yetkinforum.biz in sitesini de vermen lazım burdan alıntıdır diyerektensenn yaptığın bilgi hırsızlığı şerefsizlik
konularına baktım verceksen bedava ver hileyi diosunda sen bi mertlik yapıp hileyi sitenin içinde bıraksan daha iyi olur
Konuşmalarına dikkat et argo kelime kull4nma senn için iyi olmaz.İlk başta alıntıdır yazdım körsen bilemem ayrıca bilgi hırsızlığı ve şerefsizlik kelimelerinin anlamlarını öğren gel .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)