Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Bi Bakın !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alican_52_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 948

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler Şu son 1 aydan beri yaşanan lag sorunun tek problemi ttnet herkeze soruyorum smile internet türknet biri online kullananlarda lag 90 dan yukarı çıkmıyor tek sorun ttnette iptal edecem ttneti ama lanat olası sözleşme var 1 yılı kaldı bitmesine 1 yıl ben oyunu 200 laglamı oynayacam acaba müşteri hizmetlerini arasam sorunu düzeltirlermi ne yapsam bi yardım edin lütfen

Beyler Şu son 1 aydan beri yaşanan lag sorunun tek problemi ttnet herkeze soruyorum smile internet türknet biri online kullananlarda lag 90 dan yukarı çıkmıyor tek sorun ttnette iptal edecem ttneti ama lanat olası sözleşme var 1 yılı kaldı bitmesine 1 yıl ben oyunu 200 laglamı oynayacam acaba müşteri hizmetlerini arasam sorunu düzeltirlermi ne yapsam bi yardım edin lütfen

Windows7 ise XP ye çevir DNS ayarlarını dene ve UK3 ve diğer UK ları dene Wiriless ile bağlanmayın !

PC XP DNS leri denedim kablo ile bağlanıyorum internete ama lag genede 200den aşşa düşmüyor :(

PC XP DNS leri denedim kablo ile bağlanıyorum internete ama lag genede 200den aşşa düşmüyor :(

istersen ara lanet olasıları ...

hiç birşey yapmıyorlar...

ben aradim telekomdan hız testi yaptirdi...

hız 0.800 cikti...

adam alay edio gibi normal dedi ...

bende smile adsle geciom iptal edicem diyip suratlarına kapadim ...

zaten sozleşmem bitmişti ve geççem :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri