shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Foton Kuşağı ;(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscarx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 500

oscarx

Level 7
TM Üye
Konular
358
Online süresi
43m 44s
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
156
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Hepinize Söylemem Gereken Önemli Şeyler Var Değişim Yaşadığımızı Söylüyoruz Ancak Ne Kadar Değişim Yaşıyoruz Yaşayacakmıyız Ne Olacak Herkez Kendi İçin Uğraşıyor Ama Bence Heveslenmeyin Dünyada 7 Milyar İnsanın %10 unun içinde olabileceğini sanıyorsanız Değişimi Böyle Düşünenler Asla Kabul Etmezler Ama Ben Ediyorum Yani Bir Suçum Varsa Neden Olmasın ? Sizler Büyük Heveslerle Gelsin Diyorsunuz Peki Bunları Kabul Etmeye Ne Kadar Hazırsınız ? Hiç Düşündünüzmü.Söyliyeyim ; Hayır Tabikide Kendinizin Yaşayacağını İyimser Olarak Biryere Varamıyorsunuz Bu Pozitifliğe Girer Ama Ne Pozitiflik nede Negatiflik fayda eder Daima Arayı Bulmak Gerekir Ölümü Kabul Edebiliyorsanız İnanabilirsiniz Çünkü Ucunda Ölüm Cehennem Azabı Bizler İçin Olacak Müslüman İsek Cehennemin 1.Tabakasında Yaptığımız Günahlardan Azap Edileceğiz Ki En Hafif Yerinde Göreceğiz Çoğu İnsanın Cennete Gidebilecek Potansiyeli Olduğuna İnanmıyorum Yani Etrafınıza ve Kendinize Dikkat Edin Namaz Kılıyormusunuz Allah İçin mi Uğraşıyorsunuz Buna İnanmayanların Hepsi Sadece Sizin Negatif Halleriniz Sizler İse İyimser Olanlarsınız Ama Ortada Durmayı Bilmemeniz Kötü Diyebiliriz Çünkü Forumlardaki Mesajlara Bakın Harbi Bu Foton Bizim İçin İyi Olur Gibisinden Konuşuyorsunuz Halbuki Felaketlere Ne Kadar Hazırsınız ? Öncelikle Hazır Olabileceğiniz Birşeyi İstemeli ve Arzu Etmelisiniz Sonuç Ne Olursa Olsun Şansınızı Kabullenmelisiniz Nerede Nasıl Öleceğiniz Bence Mühim Değil Nasıl Olacağınızla İlgileniyorum Ben O Halde Ne Yapacaksınız Söylermisiniz Acaba ? Meraklı Gözlerle Sorarım Size Bu Olay Olursa Ne Yapacaksınız ve Öldüğününüzü O Kadar Beklemişken Yüzünüzden Lanet Olsun Bilseydim Böyle Birşeyi istemezdim gibi sitem edersiniz heralde ? sizcede öyle değilmi Yanılıyorum Sanki Hımm Hiçde Öyle Görülmüyor Halinizden Belil Oluyor Size Diyeceğim Bu İşe Fazla Heveslenmeyin Olacak Olsa Bile Kesin İnanıyorsanız Bile Her Zaman Bir İhtimal Bırakın Ben Birsürü Kanıtını Buldum Kendimce İkna Olmuş Durumdayım Ama Kendime Açık Kapı Bırakarak İşimi Garantiliyorum Bunun Bir Safsata Benim Bulduklarımında Şeytanın Oyunları Olabilmesi Üstünde Duruyorum Mesela Hristiyan birisi Müslüman Birisinin Konuşmasına Kendi Mekanında Asla İzin Vermez Ki Acaba Ne Kadar Hristyian Yada Cahil Bir Müslüman Onların Konuşmasını İStemez Halbuki Onlarında Bir Dünya Kardeşi Olduğunu Bilmiyorlar Ne Doğru Ne Yanlış Taraftadır Bilinmez Ama Kusra Bakmayın Hep Benci Tavırlarımızla Biryere Varamayız 3.Boyut Gerçekleşirse Ya Sizin olmaya Devam Edecek Yada Bizim Olmayacğaımız Bir Yerde Olacak Ne Bilebiliriz ? Belki İnsanların Artık İçinde İyilik Kırıntısı Kalmamıştır.Yeni Dünya Düzenini Şimdiden Kurmuş İnsanlar Görüyorum Meleklerden Mesaj Getiriyorlar Otobüsle mi gitmişler bilemeyeceğim :D Ben Pegasusla Uçuyorum :) Hepinize Bu Firmayı Öneririm :):):)
Melekler İnsanların Görüp Görebileceği Bir Varlık Değildir Onlara Sadece Rüyalar Aracılığıyla Görünürler Ermiş İnsanlar Var Mevlana Celaleddin Rumi K.S gibi Bazı İnsanlar Onun Aracılığıyla Bir Şirket Kurup Faaliyetlerine Yer Altından Devam Ediyor Nasıl Olduğunu Anlayabilmiş Değilim Bir Sürü Rehberimiz Varmış Şu İllimunatiyede İnanırım İllumunati Deyince Aklımıza Dünyayı Milyonlarca Yıldır Karıştıran Bir Toplum Olabilirler Bu Mümkündür Ama Hepimiz Allahın Ruhundan Üflediği Bir Parçaysak Biz Birer Tanrı Değilmiyiz Tanrının Oğlu Tanrı Bir İnsan Bedeninde Diyenler Var Acaba Allah Niye İnsan Bedenine Girmek İStesin Düşündünüzmü ? İşi Gücü yok Dur Ben Bir Bakirenin Bedeninden Doğayım Mı Diyecek Bu İnsanların Yaptıkları Sadece Dinleri Sapıtmak Değişim Yersizdir İnsanlığın Sonu Yıllar Sonra Tekrar Aynı Olacak Kanaatindeyim Yılardır Bir Çok Kez Böyle Oldu Hertürlü Şey Bunun Kanısını Doğuruyor Lider Derseniz Benden Bir Lider Olur Ama Destekleyecek İnsanlar Görmüyorum Madem Yeni Dünya Düzeni Herkez Kendine Pay Biçmiş Bende Biçebilmek İsterim Büyüyünce Ne Olacaksın Polis Olacam

;) Bu Kadar İşte Olmak İstediğiniz Mesleğin Ne Olacağına Önceden Karar Veriyorsanız Hepinizin Çocuk Olduğunun Bir Kanıtıdır Bilgisizsiniz Yeni Okula Başlamış Çocuklar Olduğunuzu Kabul Etmeniz Lazım Aslında Size Hak Veriyorum.İnsan Olduğunuz Belli Oluyor Bana Gelince İnsanlığı Şüpheli Bir Türk Vatandaşıyım Teste Göre Dünya Dışından Gelmiş Bir Yıldız Tozuyum Öyle Söylüyorlar Bilemeyeceğim Ne Kadar Doğru Aslında Herşeye İki Taraflı Bakabilmek Gerekiyor Negatif ve Pozitif Etkenleri Düşünerek Kendinize Bir Sonuç Çıkarmanız Gerekiyor Tek Taraflı Siyasetin Ülkeleri Mahfettiği Gibi Bizlerde Mahfolacağız Nasıl Olursa Olsun Ne Olursa Olsun Madem Yeni Dünya Düzeni Olacak Bu Düzene İnsanlığın Huzurunda Ölü Yada Diri Hazırmısınız Bunu Başından Kabullenebiliyormusunuz Bu Kapasiteyi Kendinizde Bulabiliyormusunuz Nasıl Niye Niçin Doğduğunuzu Yaşamını Bir Uğurda Riske Atmaya ve Buna Canı Gönülden İnanmayı Kabul Ediyormusunuz ? Ey Tek Taraflı Güzel Memkeletimin ve Dünyamın İnsanları Herşeye Çift Taraflı Bakabilseniz Yani 2 Tarafa Göre Mantığınızı Yürütebilseniz Bence Sizde Farkında Bir Kişisiniz Pozitiviteye ve Negatifitasyona ne Kadar Hazırsınız ? Dünyayı Mı Seçtiniz Yoksa Yeni Çağımı Şimdi Ne düşünmüyorsunuz Asıl Fedakarlık Geleceği Düşünebliektir Tutturduğunuz yeni çağda Ölü Yada Diri Olmayı Kabul Etmelisiniz O Gün Gelince Yapacaklarınız veya bedeninizdir Kaderinizi belirleyecek Ki Ben O Gün Mısır Piramitlerine Saklanmayı Düşünüyorum Niye Derseniz ? Bunları Yıllar Önce Buraya Diktiklerine Göre Burda Kesinlikle Birşey Vardır Sizce Haksızmıyım Burada 6 Gün Kalıcam Piramitten Dışarı Çıkmayacağım 6 Gün Bu Piramitte SağSağlim Olacağıma İnanıyorum Çünkü Bunu Buraya Dikenler Birşey Bildiği İçin Dikmişlerdir Buraya Dikileceğine Göre Elbet Bir Bit Yeniği Var Yıldızlara Göre Ayarlanmış Bu Piramitlerin Merkezindeki Piramiti Bulabilirsek ve İçine Girip Çıkabilirsek Bence Yeni Düzene Uyanabiliriz İmkanı Olan Mısır'ı Piramitleri Ziyaret Etmeli Kur'an-i-Kerimde Kesin Olarak Bunun Varlığını Kanıtladım Ayrıca 21 Aralık 2012 Gününün Cuma Günü ve Aşure Günü Olduğunu Kıyametin Aşure Günü ve Cuma Günü Kopacağı Bilgilerim Arasında Yani Bugün Kesinlikle Demesemde Çok Büyük İhtimalle Gayb ı Allah Bilir Yinede Yani Ben Bugün Olacak dememle Olmaz O İş O Yüzden Kesin Konuşmuyorum Mehdi Aleyhisselam Gelmedi Diyenlere O Zaman Kur'an-i-Kerim i araştırın Bakın Bakalım Hiç Öyle Bir Ayet Varmı Bazı Önemli Müslüman İlim ve Bilim Adamları Türkleri Kötüledikleri ve Arap Türk Düşmanlığı Uyandırmaya Çalışmışlardır Biz Bunların Doğruluğunu Bilemeyiz Güvenebileceğimzi Kişiler Arasında Mevlana K.S ve Muhiddin Arabi Hz. Olabilir Nostradamus Vs. Gelince Bu İnsanlar Ne Olursa Olsun Dinle Birleşmiş Kişilerdir Hristiyan Olmaz O Olmaz Bu Olmaz Demeyin Ancak Bir Yahudiden Şüphe Edin Cehennemin Katları Vardı En Kötü Kat 7ç Kattır 1.Katta Müslümanlar 2.Katta Çoğu Hristiyanlar Yani Kur'an-i-Kerim in indirildiği tarihten Önceki Yıllarda Olan Bazı Kişiler Cennet Yüzü Göreceğine Temin Ederim Kur'an-i-Kerimde Kur'an-i-Kerim Kıyamete Kadar Geçerli Olacağı Yazılıdır Ayrıca Kıyamet Kelimesi Bazı Kavimlerin Yok Oluşunda Geçmektedir Sure Ve Ayetleri Tam Olarak Hatırlıyor Değilim Yani 2+0 1+2 2/3 0.666 kur'an-i-Kerim 666 sayfa denkleminden 2012 den sonra olmayacağını söyleyebilirim size Yeni Din Diye Birşey Gelecekmi Orası Karalı Sayfadır Orayı Bilecek Değiliz.Ama Emin Olun Eğer Ben Yaşarsam Bir Yanlışa Düşmeyiz Bir Çok Zat Kıyametten Önce Zuhur Bulacaktır Denir Ama Biz Bildiğimiz Tarihten Önce Acaba Ne Kadar Aydınlanmamış Sayfa Vardır Biz Tamamiyle Bilirmiyiz ? mesela 1600 lü yıllardaki bütün olaylar kayıt olunurmu yada gizli ilimlerin hangisi tam olarak elimizde ? hiçbiri yani bütün bunları toplayan kendi hazinesine katan birileri elbette vardır reenkarne olmaya gelince o insanların ben reenkarne olduklarını düşünmüyorum bazı ruhlara bazı insanları sokarak allah varlığını bize hatırlatıyordur Benim Merak Ettiğim Konu acaba Kaç Kişi Olacak Böyle Bir Olay Olursa Boşuna Dünyada Okumuş Çalışmış mı olacağı Ömrümüzü Boşa Geçirerek Mi Ölmüş Olacağız Elbetteki Bunlar 2012 de 21 Aralık 2012 de Bana Kalırsa Kabe Saatiyle Olacak Yani Gmt +4 Olarak Türkiyede Saatler 1 Sat Geri Şu An Kabede 10 mesela Saatlerin bir saat geri olabileceği kanısına varıldığında yani Türkiyede O Cıvar Saat Kaçta Okunduysa Kabede 1 Saat Önce Okunacaktır Benim Görüşüm Bazı Ayetlerde Allahın Seçtikleri Kişiler Dünyada Kalacaktır Kafirler ve Yanlış Yola Sapanlar Kesinlikle Cehennem Azabını Tadacaklardır Deniyor.Bazı İnsanlarında Alınacağı Söyleniyor Gizlenenin Ortaya Döküldüğü Gün Kıyamet Alametlerinin Gerçekleşmesi Ne Kadar Doğru Olduğu Mağlum Bilgiler Elimizde Biz Bunlara Hem İnanıp Hep İnanmamız lazımken İnanıyoruz Sürekli İnanmadığını veya İnandığını Söyleyenler Var Bilmiyorum Diyenler Var Araştırmayanlar Var Bilinmeyenin ORtaya Döküldüğü Güne Hazırmıyız Sonkez Soruyorum Bu Yeni Çağa Hayatınız Pahasına Hazırmısınız Kazanacağınız Şüpheli Çok Düşük Şansınızın Olduğu Bir Oyun Belkide Daha Az Kişi Kalacaktır ORası Kesin Değil Bir Sürü Uygarlık Batmışken Siz Burda Duruyorsunuz Kıyamet Ansızın Gelecek Dünyada Bu Olaya İnanan Çok Az Kişi Vardır İnanmanız Birşeyi İFade Etmez Amellerimiz Eder Benim Burda Konuşmamda Birşeyi İfade Etmeyecektir Sonuçta Hepimiz Dünyadaki Eski İnsanlar Olarak Kalabilme Durumundayız Ya Yenilerden Olmayı Ne Kadar İsterseniz İsteyin Asla Size Ayrıcalık Olmaz Olacağınada İnanmam Böyle Bir Ayrıcalığın Şans Meseleside Olmadığnı Düşünüyorum Gideceğimiz Yeri Allah Belirleyecek Kalacakmıyız .Bakacakmıyız Hımm. Bana Kalırsa Bakacak Gibi Geliyoruz Sadece Göreceğiz Cehennemden Saygılar Demekle Yetiniyorum Kesinlikle Cehenneme Girmeden Cennete Giremeyecek Bir İnsan Olarak Görüyorum Bence Sizde Öyle Görmelisiniz Namaz Kılan İnsanın Bile Yaptığı Hatalar Olabilir Bu Hataları Kendisi Farkında Olarak Yapmasada Dinin Gereklerine Uymak İçin Namaz Kılmak Yetmez Kur'an-i-Kerim'i Vs. Hertürlü Şeyi Bilmesi Gerekir İlmi Bilmi Öğrenmeyen İnsanda Giremez Hertürlü Şeyi Bilerek Onları Hayata Geçirmesi Lazımdır Geçiremediğiniz Faaliyetlerinizle Ne Kadar Bu Çağa Hazırsınız Allaha İmanmı Edeceksiniz Yoksa Burda Durun Bekleyin 1 Dk Ne Fotonu Yağ Bizim Arabanında Lambarları Yanıyor Foton Işığı Onamı Diyorsunuz Benim Araba Akuyle Çalışıyor Bendemi Akuyle Çalışcam Şaka Bir Yana Gerçekten Merak Ettim. Ne Kadar Hazırsınız ?

Saygılar oScaRx Tamamiyle Bana Aittir ;)

Alıpta Paylaşıma Açıktır Ancak Benim İsmimi Dolandırınız Yani Bir İnsanın Sırf Forumda Rep İçin Yapmasına Göz Yumamam Bilim-Teknoloji Derseniz Sabitleyecekseniz Atın O KAdar Uğraşıyorum Bu Yazılara 2.5 Saatimi Almıştır Bir Saygı Görmüyoruz Memlekette.

Okuduğunuz İçin Teşekkürler Bu Sadece Aklınızdaki Saçmalıklara ve Sorulara Cevap İçindir.

Sabit Lütfen Duyun Sesimi Sabit Dediğim Bilim Teknoloji Bölümünde Zaten Konuları Güncellemek İstesem 7/24 Saat Forumda Olmak Gerekir ClumstyTeamla Orcsteam mı neydir bilemem unthinking SamuraiXomen Arkadaşlar Forumu Konu Bombardımanına Tutarken Benim Yapabileceğim Birşey Olmuyor Böyle Arkadaşlarımız Olduğu Sürece BilimTeknoloji Bölümünde Konu Açılmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri