BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Broos: '3 puanı söküp çıkardık'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cskn192
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 380

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

''Bu akşam oyuncularım öyle bir performans gösterdiler ki bu zorluğu benim üzerimden tamamıyla aldılar. Topu kimi anlarda o kadar iyi işlettik ki, Sivasspor topun peşinden koşmak zorunda kaldı. Tabii ki de oyun içinde sorun yaşadığımız anlar vardı. Özellikle konsantrasyon sorunlarıyla ilgili. Ama bunları gidermeyi başardık. Sonuçta buradan 3 puanı deyim yerindeyse söküp çıkardık. Bu eksik kaldığımız noktaları geliştirmeyi sürdüreceğiz, fakat bugün gerçekten çok büyük bir adım atmış olduk.''

İlk maçlarından galip ayrılmalarının memnuniyetini yaşadığını anlatan Broos, ''Buradan gerçekten büyük bir memnuniyetle ayrılıyoruz'' dedi.

Bir basın mensubunun ''sol kanat hastalığının'' bu maçta da sürdüğünü belirterek, ''Yeni transfer Gabriç o kanatı kapatacak mı?'' biçimindeki sorusu üzerine Broos, ''Orada sorunumuz vardı ve sorunumuz olduğu için oyuncuyu aldık. Çözüme yönelik bir hamle yapmış olduk'' diye konuştu.

Trabzonspor'un maksimum performansına ne zaman ulaşacağının sorulması üzerine ise Broos, Toulouse maçlarından önce maksimum düzeye takım halinde ulaşacaklarını umduğunu bildirdi.

Maçın hakemiyle ilgili yorumunun sorulması üzerine de Broos, ''Hakemler hakkında hiç yorum yapmıyorum'' dedi.

-SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ UYGUN-

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise sahalarında ve seyircilerinin desteğiyle kazanmak için maça çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Karşımızda da Trabzonspor gibi şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu biliyorduk. Özellikle 2 sezondan beri Sivasspor'un başarılarından sonra insanların bizden beklentilerinin ne kadar üst seviyede olduğunun da farkındayız. Fakat geçen sezonki takımdan giden arkadaşlarla birlikte temel direkleri olan diğer futbolcu kardeşlerimizin sakat olması, takımdaki diğer anlamdaki 2-3 futbolcunun kampa geç katılarak, sakatlıklarından dolayı form grafiklerinin çok üst seviyede olmamış olması tam anlamıyla Sivasspor'un gerçek performansını sergilemesini hep engelliyor.''

Milli takım maçı arasına dek belki bu sıkıntıları yaşayacaklarını ama transfer yaparak ve aynı zamanda geçen sezonki başarıya yaklaşan bir Sivasspor olacağına inandığını belirten Uygun, ''Trabzonspor camiasını kutluyorum. Çok istekliydiler. İyi futbol oynadılar. Kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ve kazandılar'' dedi.

''Anadolu'da Trabzonspor ve Sivasspor'un arasında bir kısır çekişme yaratılmaya çalışıldığı, bu konuda bir endişesinin olup olmadığının'' sorulması üzerine Uygun, ''Anadolu'nun ağabeyiliğini'' yapmış, birçok başarılar ve şampiyonluk kazanmış Trabzonspor ile diğer Anadolu takımlarının çekişme içine sokulma şansının olmadığını kaydetti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri