S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

75 ninja

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan koberkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 702

koberkan

Level 2
Üye
Konular
49
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

15 kılıc bicak cift el buyu sav set her seyi full. +9 alsanagzi +9 abanoz kupe 20 hareket hizli kupe 2000 hp blzk 1500 hp kolye pabuc 8 zehir kask super zrh silah +4 taslar depoda biyolog lanet biticek 4 bk sonra at 19 lvl donusum m9 full+full çar. Sadece mersin veya adanadan biriyle takaslarim. ve sadece yüzyüze takas. bi cafede oturucaz parayi alicam id sifreyi vericem cafede degistirip maili üstüne alıcak ve takas tamamlanıcak. fiyati 300 milyondur. sadece epe harcadigim para zaten 300 milyon. icindeki itemleri satip yanga cevirsem 250 milyon eder. çok cüzzi bi fiyata 300 milyona veriyorum 75 lvl bıcakcı car serverda ninja üçüncüsü. Oynadıgım server halikarnas garantili takas tertemiz hilesiz çar. Çarı isteyen erkan735@hotmail.com bu adrese mail atsın buraya yazmayın...

Kücük bi not: Eğer başka bi serverda karabüyünüz okcunuz ya da bi büyülü silahiniz var ise çok çok sağlam +9 sahinli filan (75 lvl ve üstü)bıktıysanız ve bicakci ninja olimde dagıtım diyorsanız takası düşünebilirim ama yine mersin ve adana olucak yüzyüze. Bicakci ninja ilk kez oynuyoruz pek alısamadıgım icin satiyorum aslinda.

kucuk bi ss:
1846.jpg

sen itemsiz versen bende sana itemsiz estergonda 71 lvl bedensel versem hava m7 1 bk sora m8 hamle aynı şekilde öfke m5 2 bk sora m6 kılıç m6 3 bk sora m7 buz topu görevinde 14 tane verilmiş 6 kat bileti ve saç stili var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri