SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Karar Schuster'in!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masquareid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 296

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş`ın hocası, Fatih Tekke`ye "Buraya böyle oynamak için mi geldin?" diye çıkıştı. Golcü de “Sakatlıktan yeni çıktım, Hazır değilim“ yanıtını verince, "O zaman takımımda işin yok" karşılığını aldı. Yönetim, bu oyuncu hakkındaki kararı Schuster`e bıraktı
SERDAR SARIDAĞ

Sivasspor maçından sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster ile Fatih Tekke arasında yaşanan tartışmanın perde arkasında Fatih`in kadro dışı kalmasının olduğu öğrenildi.

Siyah - beyazlı teknik adamın Sivasspor maçında bekleneni veremeyen Fatih Tekke`ye soyunma odasında “Niçin buraya geldin? Böyle oynamak için mi geldin?“ diye konuştuğu öğrenildi. Sarı Melek`in bu şekildeki sert çıkışı karşısında Fatih Tekke`nin ise “Sakatlıktan yeni çıktım. Hazır değildim“ yanıtını verdiği bildirildi. Bernd Schuster, tecrübeli oyuncunun bu şekilde cevap vermesi üzerine “O zaman bundan sonra benim takımımda işin yok“ restini çekerek siyah - beyazlı oyuncuyu o an için kadro dışı bıraktığı belirtildi.

Soyunma odasındaki tartışmayı duyan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı`nın, hem Schuster hem de Fatih Tekke ile görüşmek için soyunma odasına indiği bildirildi. Burada Schuster`i bulamayan Serdal Adalı`nın dün sabah erken saatlerde tesislere giderek Schuster ve Tekke ikilisiyle toplantı yaptığı belirtildi. Alman teknik adamın toplantıda Serdal Adalı`ya, “Sizin buraya gelmenizi gerektirecek kadar büyük bir olay olmadı. Hoca ve futbolcu arasındaki bir taktik tartışmasından başka bir şey yoktu. Bunlar her kulüpte olan şeyler. Fatih Tekke`nin nasıl bir futbolcu olduğunu bildiğim için onu eleştirdim. Benim Guti ve Bobo`yu dinlendirebilmem için Fatih Tekke`nin daha da iyi olması lazım“ diye konuştuğu öğrenildi. Fatih Tekke`nin ise, Serdal Adalı`ya “Ortada büyütülecek bir şey yok. Ben sadece hocamla aynı fikirde olmadığımı söyledim“ savunmasını yaptığı vurgulandı.

‘Kafa atma, küfür etme yok!`
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ortada kafa atma, el kaldırma ve küfür etme gibi bir durum söz konusu değil. Beşiktaş`ta hocasına el kaldıran bir oyuncu takımda yer alamaz. Fatih Tekke dün takımla birlikte idmanlara katıldı“ ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Yönetimi`nin ise yaşanan bu gelişmeler üzerine Fatih Tekke ile ilgili nihai kararı Teknik Direktör Bernd Schuster`e bıraktığı öğrenildi. Yönetimin, Alman teknik adamın, Fatih Tekke ile ilgili vereceği olumlu veya olumsuz her kararın arkasında olacağı kaydedildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri