HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beşiktaş'ta Schuster dün sabah Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ile bir toplantı yaptı. Toplantıda Schuster, "Soyunma odalarında ufak tefek tartışmalar olur" dedi.
Benim için Fatih'le ilgili büyütülecek bir durum yok. Ceza ya da başka bir şey gerekmez siz karışmayın ben kendi futbolcumla kendim hallederim" dedi. Fatih Tekke olayını resmi siteden yalanlama ihtiyacı hisseden yönetim, Fatih Tekke'ye bir ceza verilmesine de gerek duymuyor. Adalı, "Fatih'e ceza vermemizi gerektirecek bir durum yok. Abartılacak, üzerinde durulacak bir konu değil" yorumunu yaptı. Sivas maçı sonrası Schuster'in Fatih'e "Buraya ne yapmaya geldin? Sahada hiç bir şey yapmadın, gayret göstermedin. Arkadaşlarına saygın yok mu?" diyerek sert çıktığı, golcü futbolcunun ise "Benimle böyle konuşamazsın. 5 günlük idmanla buradayım. Bu şartlarda elimden geleni yapıyorum" sözleriyle yanıt verdiği öğrenildi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)