mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

CTRL+V Tuşunuzda Ne Kalmış?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 53canavar53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları aralarında, "Sezon sonu bu takımdan acaba hangimiz gönderileceğiz" diye konuşmaya başladı.

BEŞİKTAŞ'ın aldığı başarısız sonuçlar, yabancı futbolcuların da takımdaki geleceklerini sorgulamalarına yol açtı. Başta Almeida olmak üzere, Simao, Aurelio ve Bobo gibi yıldızlar, aralarında sezon sonu kimin gönderileceği konusunda yorumlar yaparken, kara listede kendilerinin de bulunabileceğini söylediler. Lejyonerler, ancak Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmaları halinde takımda kalma olasılıklarını yükselteceklerini konuşmaya başladılar.

Özellikle Simao, Atletico Madrid'de kaptanlığı bırakarak, büyük umutlarla Beşiktaş'a geldiğini söylerken "Benim şanssızlığımdan mıdır nedir, kara bulutlar üzerimizde dolaşıyor. Futbolcu şansı demek ki bu. Ben de gönderilecekler arasında mıyım?" diyerek İbrahim Toraman ile dertleşti. Yabancıların bu düşüncelerinden haberdar olan futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ise, "Artık yeter. Bunları düşünmeyin. Kimin gidip kimin kalacağını sezon sonuna kadar göstereceğiniz performans ortaya koyacak" diye konuştu.

Haber Paylaşmıştım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri