Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
1 . En önemlisi 1 T Lik BARLAR KONULSUN Ve 1 T ye alınsın 2 milyonluk barlar 6 milyon gibi olmasın hic bir anlamı kalmaz
2. Hic biri olmasada DC SORUNU ARTIK KALKSIN YETER ...
3 . Oyunda ONLİNE GM OLMA SANSI VARSA Oyun hem daha düzene girer hemde daha kaliteli bir ortam olur eminim
4. Droplar Haftada 1 gün yada 12 saat kesin acilsin ... Düzene girsin ...
5. Bu benim en büyük istegim
Edit alırken TELEFON OPERATÖRLERİYLE ANINDA ALINSA
Cok güzel olur ...
6. İmparatorluk kalesi + 90 olsun LÜTFEN ! ...
7 . Bir arkadas yazmis Droplar her bayraga farklı acilsin öyle olduktan sonra ben drop hangi bayraktaysa BAYRAK DEGİSTİRİRİM
Ama drop vakti öyle bir engel koyulursa neden olmasn ? 
8 . Gercekten adminim banlar acilsa ne kadar iyi olur benim hic ban yiyen carim yok fakat biliyorum ki cogu insan hata yaptiginin farkinda ki aynı hatayi tekrarlayanlari hep yaptigimiz gibi ss alip foruma koyucaz hic bir süpheniz olmasın ...
9. Oyuna üye olurken e-mail adresinin rastgele yazip ilerde unuttum diyen arkadaslar cok var üye olurken e-maile onaylamak icin bir e-posta gelse cok iyi olur ...
10. Görüslerim dikkate alınırsa sevinirim simdiden tesekkürler iyi oyunlar iyi forumlar
2. Hic biri olmasada DC SORUNU ARTIK KALKSIN YETER ...
3 . Oyunda ONLİNE GM OLMA SANSI VARSA Oyun hem daha düzene girer hemde daha kaliteli bir ortam olur eminim
4. Droplar Haftada 1 gün yada 12 saat kesin acilsin ... Düzene girsin ...
5. Bu benim en büyük istegim
Edit alırken TELEFON OPERATÖRLERİYLE ANINDA ALINSA
Cok güzel olur ...6. İmparatorluk kalesi + 90 olsun LÜTFEN ! ...
7 . Bir arkadas yazmis Droplar her bayraga farklı acilsin öyle olduktan sonra ben drop hangi bayraktaysa BAYRAK DEGİSTİRİRİM
Ama drop vakti öyle bir engel koyulursa neden olmasn ? 
8 . Gercekten adminim banlar acilsa ne kadar iyi olur benim hic ban yiyen carim yok fakat biliyorum ki cogu insan hata yaptiginin farkinda ki aynı hatayi tekrarlayanlari hep yaptigimiz gibi ss alip foruma koyucaz hic bir süpheniz olmasın ...
9. Oyuna üye olurken e-mail adresinin rastgele yazip ilerde unuttum diyen arkadaslar cok var üye olurken e-maile onaylamak icin bir e-posta gelse cok iyi olur ...
10. Görüslerim dikkate alınırsa sevinirim simdiden tesekkürler iyi oyunlar iyi forumlar

Son düzenleme:
Bakin Arkadaslar Anlamiyorum sterseniz Kaptin ama Bi m2-tr Ye Bakin hiçbi sorun yoq 7/24 online mmomt2 daha ii ama bide mmoyha bakin her sata basi atio 5 saat beklioz alio bide bizden kaynaklanmior ben sw ilk acildiginda daki buyuk bakimi hatirliorm sw hiç deismedi bence hakli deilmiyim.??
iç itemlerin fiyatı biraz daha düsürülse veya kılıç ya da kraliyetin düsürülse böle olmuo çok pahalı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)