Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sorularınız Ve Önerileriniz.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phant0m 2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 779
  • Görüntüleme Görüntüleme 51K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

MARS'da 4 CH Olsa Malum 2 İmparatorluk Kayası Yetmiyor Bide Sürekli Örümcek Zindanında Kavga Çıkıyor Yok Oda Benimde Yok Ben İlk Geldimde Bekle Yançarı Getiriyom Deniliyor Öylelikle Kavga Artıyor Gereğinin Yapılmasını ARZ EDERİM.

MARS'da 4 CH Olsa Malum 2 İmparatorluk Kayası Yetmiyor Bide Sürekli Örümcek Zindanında Kavga Çıkıyor Yok Oda Benimde Yok Ben İlk Geldimde Bekle Yançarı Getiriyom Deniliyor Öylelikle Kavga Artıyor Gereğinin Yapılmasını ARZ EDERİM.

Kardeş emin ol bir marsda değil o sorun.

merkür serverında oynuyorum ve 7. efsun kagıtları için 30.000 derece isteniyor ve serverda 30.000 derece yok denicek kadar az bulunuyor bu durumdan dolayıda kimse 7. efsun kagıtlarını kullanamıyor eğer oyun içerisinde catty e 7. efsun kağıtlarının eklenmesi gibi bir durum mümkün olabilir ise bir çok kişinin bu durumdan memnun olabiliceğini düşünüyorum eğer mümkün iste catty e 7 . efsun kağıtları eklenirse sevinirim fiyat olarakta bişeyler düşünürsünüz sanırım eğer konulma imkanı var ise ?

bu turkuaz zırhları hakkında zırhların +9 olmadan çelikten farkı yok ya eskisi gbi yapsanız şu parlamaları cidden +7 ve 8 berbat parlıyor zaten ondan öncesini söylemek bile istemiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri