- Konular
- 8,215
- Online süresi
- 7d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 1,033
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 522
- MmoLira
- 3,146
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1) Türkçe'mize özen göstererek yazınız. ( $, q, x, w ) gibi Türkçe'mizde olmayan harf ve şekillerin kullanımı da yasaktır.
2) Tartışma, hakaret,polemik,küfür, v.b mesajlar atmayınız.
3) Kendinizi tanıtmak veya GM aramak için, 2 veya daha fazla konu açmayınız.
4) Bölüm içerisinde GM'lik haricinde konu açmayınız ( soru,istek,öneri,tanıtım v.b)
5) Konu türünü doğru bir şekilde seçiniz. (GM Arıyorum - GM Olmak İstiyorum)
6) Gm Adayı olan kişi hakkında karalama,küfür v.b içerikli mesajlarda bulunmayınız.
7) '' Konuya cevap yazın linkleri görün '', '' Linkleri görmek için rep verin '' v.b
sözlere inanmayınız. Böyle bir uygulama forumumuzda mevcut degildir.
8) GM Ararken veya GM Adayı olurken,facebook sayfası forum sayfası v.b
reklam içerikli sayfaların paylaşımı yasaktır. (Facebook Profilinden İletişim Kurmanız Yasak değil.)
9) '' 20 mesaj olmayan üyenlerin '' link paylasımı yasaktır, konu açarken göz önünde bulundurunuz.
10) Bölüm kuralları veya forum kurallarına aykırı konuları
butonuna tıklayarak,bizlere bildiriniz.
11) Karşılıklı (Para,Rep,TM vb.) GM Almak,GM aramak kesinlikle yasaktır.(Ortak Arayanlar için bu kural geçersizdir)
12) Flood'lu konular flood'lu mesajlar silinip uyarılmadan kapatılacaktır.
13) Konu üzerinde farklı sitelerin linkinin verilmesi yasaktır (Gm aranan serverın sitesinin linkini vermek yasak değildir)
14)Bölümde Eski veya Pasif durumda olan konulara "Güncel vb." tarzda mesajlar atmak yasaktır. Bu tarz mesajlar silinerek eğer gerek görülürse mesaj atan üye/üyeler uyarı niteliğinde ceza alacaklardır.
2) Tartışma, hakaret,polemik,küfür, v.b mesajlar atmayınız.
3) Kendinizi tanıtmak veya GM aramak için, 2 veya daha fazla konu açmayınız.
4) Bölüm içerisinde GM'lik haricinde konu açmayınız ( soru,istek,öneri,tanıtım v.b)
5) Konu türünü doğru bir şekilde seçiniz. (GM Arıyorum - GM Olmak İstiyorum)
6) Gm Adayı olan kişi hakkında karalama,küfür v.b içerikli mesajlarda bulunmayınız.
7) '' Konuya cevap yazın linkleri görün '', '' Linkleri görmek için rep verin '' v.b
sözlere inanmayınız. Böyle bir uygulama forumumuzda mevcut degildir.
8) GM Ararken veya GM Adayı olurken,facebook sayfası forum sayfası v.b
reklam içerikli sayfaların paylaşımı yasaktır. (Facebook Profilinden İletişim Kurmanız Yasak değil.)
9) '' 20 mesaj olmayan üyenlerin '' link paylasımı yasaktır, konu açarken göz önünde bulundurunuz.
10) Bölüm kuralları veya forum kurallarına aykırı konuları
11) Karşılıklı (Para,Rep,TM vb.) GM Almak,GM aramak kesinlikle yasaktır.(Ortak Arayanlar için bu kural geçersizdir)
12) Flood'lu konular flood'lu mesajlar silinip uyarılmadan kapatılacaktır.
13) Konu üzerinde farklı sitelerin linkinin verilmesi yasaktır (Gm aranan serverın sitesinin linkini vermek yasak değildir)
14)Bölümde Eski veya Pasif durumda olan konulara "Güncel vb." tarzda mesajlar atmak yasaktır. Bu tarz mesajlar silinerek eğer gerek görülürse mesaj atan üye/üyeler uyarı niteliğinde ceza alacaklardır.
Kurallarda olmasa dahi Turkmmo.com yöneticileri gerekli durumlarda insiyatifini kullanabilirler.
Moderatör tarafında düzenlendi: