Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Acil gm aranir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaman444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
EYYER BELES İSE :) ADIM MERT SOYADIM DORT YAS 18 YETENEKLIYIM MSN:mrt_drt2006@hotmail.com benı secersen memnun kalırısn

ad:olmaaaz solemem
soyad:ozelımı solemem kardesım
Kaçkere gm oldunuz:2 kere TL 1 kez GA 6 kez ise GM lik yaptım hala bıkmadım moderatör olmak ıstıyorum ...
olduysanız hangi pvplerde:(1 TL) Mehmet2Mt2 de oldum kapandı hamachiydi (2 TL) gene hamachide görev aldım heralde KaOsmt2 diye hatırlıorum (1GA)aSSeSlimt2 de oldum oda hamachi (1GM)aS-SeSLimt2 de tekrar moderator oldum (2GM)EfsaneSuskunmt2 de oldum oda hamachi (3GM)Guzelmt2 de oldum oda hamachi (4GM)BombaMt2 de oldum oda hamachi (5GM)tam hatırlamıorum ama m2Mt2 deydi galıba oda hamachiydi (6GM)SenSizMT2 de gorev yaptım oda hamachiydi
Navicattan anlarmısınız:TL YAPMAYI BILIYORUM BAN ATMAYI BILIORUM YANI AZ ÇOK BILIORUM
Hangi gm programları var:69 gm helper var
Yaşınız kaç:15
Kaç gm kodu biliyorsunuz:NEREDEYSE HEPSINI BILIYORUM SADECE ATA DÖNÜŞME VE NOEL BABA YA DONUSMEI BILMIORUM TEK EKSIK OLARAK BUNLARI HATIRLIORUM İYİ FORUMLAR ...

--------------------------------------------------------------------------------

Ad:sezer
soyad:sabuncu
Yas:17
kac Kere Gm oldunuz: Kendi swmde oldum 1sene boyunca
Navicattan anLarmısınız:cok pis anlarım :D
Hangı Proglamlar var:GM tool gm helper vb
Kac GM Kodu Bılıyorsunuz: Gerekenlerın Hepsıni
Kaynak : turkmmo.com

ad:Mustafa
soyad:alay
Kaçkere gm oldunuz: 6
olduysanız hangi pvplerde: 4evermetin2 planixmt2 dropmt2 hayatmt2 bunlar VPS Hamachiler ise İmthePro bereketmt2
Navicattan anlarmısınız:hayır
Hangi gm programları var: P programı var
Yaşınız kaç:15
Kaç gm kodu biliyorsunuz:bos metin item dönüşüm para lvl her şeyi biliyorm yani :D
MSN: alay_fb_1907@hotmail.com

ad:tolgahan
soyad:arslan
Kaçkere gm oldunuz:9
olduysanız hangi pvplerde:BombaMt2 AppleMt2 CamdibiMt2 GhostMt2 digerleri kendi serverim
Navicattan anlarmısınız:Bu konuda Uzmanım Ezebere biliyorum
Hangi gm programları var:AtakServer,69Helper,GM tool
Yaşınız kaç:24
Kaç gm kodu biliyorsunuz:sayamıyacağım kadar Tüm item kodlarını bilirim Mob KOdlarını Metin kodlarını Npc kodlarını Felan biliyorum saygılar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri