bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VBulletin Tema Kurma (Capsli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kral789

Level 14
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,312
Reaksiyon Skoru
525
Altın Konu
1
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
255
MmoLira
-70
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bazı mesajlardan tema yüklemeyi bilmeyen arkadaşlar olduğunu farkketdim ve resimli anlatım yapmaya karar verdim.

Şimdi adım adım temamızı yükleyelim. (Kurmak istediğiniz temayı indirdiğinizi varsayarak başlıyorum.)

1- admincp / Stiller & Temalar / Tema Yükle - İndir

2d8s5cm.jpg

2- Gözat 'a tıklayıp indirdiğiniz tema dosyası içinden xml uzantılı dosyayı seçiyoruz ve Biçim sürümünü göz ardı et =) evet yapıyoruz.Daha sonra yükle diyoruz ve xml dosyamızı import etmiş bulunuyoruz ;)

mmv3pd.jpg

3- Şimdi sırada tema dosyalarını ftp 'ye atmaya geldi. İndirdiğiniz tema dosyasının içinde temanın adı yazan bir klasör vardır bu klasörü ftp den anadizine veya images ' in içine atacaksınız. ( Hangisinin içine atacağınızı temanın paylaşıldığı konuda yazar. Eğer yazmıyorsa kurdugunuz temadan gözükmeyen bir butona sağ tik özellikler yapıp ftp yolunu öğrenebilirsiniz.

4- Tema kurma işlemi bitmiştir sırada kurduğumuz temayı deafult yapma işlemi kaldı.

admincp/ vbulletin seçenekler/ biçim ve dil ayaları =) Standart Biçim bölümünden kurdugunuz temanın adını seçip kaydediyorsunuz. Yeni temanız hayırlı olsun.

keaddw.jpg

Son düzenleme:
Harika konu sabitlenebiliy

tesekkürler

yorumlar için teşekkürler

Tesekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri