Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RuzgarTeknoloji <Windows - Linux VPS-VDS | Reseller Hosting | Pvp Sunucu |Web Tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

3 gün olsa gene iyi 2 aydır acıldıgını görmedim
sen sözde bi ara beni eklemiştin dedicated sunucuya sıkıştığında ulaşabilmek için. ulaştık mailleştik

rüzgarbilişim r10 dan neden banlandı yav
banlanan ruzgarbilişim biz r10 a katılmadık bile daha.

İşlerine Okadar önem veriyorlarki 1 haftadir online olmuyorlar mükemmel
Allaha şükür yoğunluğumuzdan msn e giremiyoruz..

Arkadaşlar farkındaysanız ortalama 1 - 1.5 aydır buraya link bile vermiyorum :) Bize ulaşmak isteyen arkadaşlar. Profesyonel olarak Mail, RuzgarTeknoloji Ticket Servisi, Ruzgar Teknoloji Online Destek Servisi, Benim Telefon Numaram ( aksam 10 civarında kapatıyorum haftada 1 gün kapatıyorum ) bu iletişim çeşitlerinden rahatca ulaşabilirler. Ha msn e girmiyormuyum, günde 1 2 saat çevrimdışı giriyorum sorunlu olan ticket atamayan musterilerimin sorunlarını listeliyorum. Benim yeni musterileri kovalamakta gözüm yok Allaha şükür olan bize yetiyor. Olan Müşterilerimizinde parasını alınca kimseye YaAllah Seydi muhabbetide yapmıyoruz. Onun için boş boş konuşmanıza anlam veremiyorum.

Şunuda belirtyim arkadaşlar bu konuyuda açan ben değil benim eski bir müşterimdir..

arklar bende alıcam 1 2 hafta icerisinde adam alllaha şükür ne sorduysam insan gibi cvp veriyor dier sitelerde adamlar sadece parasını düşünüyorlar cogunun canlı destegide yok ben 1 haftadır arastırıyorum rüzgar teknoloji ile ilgili 1 tane dogru düzgün şikyet görmedim

Şunuda belirtyim arkadaşlar bu konuyuda açan ben değil benim eski bir müşterimdir..

Ne Kdr Güzel :) Bnde Bu Sirketten Metin5 Adli Sunucuyu Aldm Hic Bir Sorunla Karsilasmadim.. Cok İyi Bir Destekleri var gamebilisim v.b yerlerdende aldm bu kdr iyi host ve destek görmedim böyle sacma sapan yazilar atmayalım, msn'ye gelince ndn giremiyor cok yogunlar girmeyince telefondan arayabilirsiniz. veya ticket atabilirisniz. ticketlerri online olduklari zmn 15dk icinde cevaplaniyor telefonlar aninda aciliyor. hic bir sorun yok sacma sözlere gerek yok:ka19:

http://ruzgarteknoloji.net/

katılıyorum kardes sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri