HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar burada Pvp ile ilgili sorularınızı gm kodlarını vb. şeyler hakkında soru sormak.. Lütfen burada Pvp Tanıtmayınız!!
Tekrar Tekrar söylüyorum lütfen burada değil Burada Pvp tanıtınız!
Tekrar Tekrar söylüyorum lütfen burada değil Burada Pvp tanıtınız!
Arkadaşlar sizlere üyelik almayı kod çözmeyi vb. anlattık.Artık bizlerden üyelik
istemeyin.Kendiniz yapın.Bunun da bir sınırı var.Üyelik alımı yok saçma sapan üyelik al gibisinden konular açmayın...
Private Giriş
Sizde şu oyun giriyor mu şöyle mi böyle mi giremiyorum gibisinden konular açmayınız sorununuzu kendiniz halledin size birçok şey gösterdik biraz araştırma yapın herşeyi bizlerden beklemeyin.
Ve diğer Konular
Diğer konular hakkında da konu açmaktan önce biraz araştırma yapın öyle açın forumu kirletmenin anlamı yok.
Son düzenleme:
Güncelleme gereği duydum ! artık kurallara riayet edin arkadaşlar pvp tanıtmak için http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-tanitimlari/ bu bolumu kullanalım & İyi Forumlar..
Güncelleme Gereği Duydum , Son Günlerde Bu Bölüme Server Tanıtım Konuları Açılmaya Başlandı.
Server Tanıtımlarınızı ;
Metin2 Private Server Tanıtımları(TIKLAYINIZ)
Server Tanıtımlarınızı ;
Metin2 Private Server Tanıtımları(TIKLAYINIZ)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)