HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Özenle aradım ve forumda olmadığı için paylaşıyorum...
Öncelikle tabiki serverinize kabağı ekleyin
..
Özel NPC Yi çağırdınızda... (Zaten sabit olacaklar
)
Kabak vb. görürsünüz...
Not=Diğer npclerde (Zırhçı vb) ezq itemler var yane local serverler için değil packımız VPS ler için;ama isterseniz diğer npcleri düzenlersiniz
..
İndirdiğiniz dosyada ''Navicata Atılacak Sql lar'' die bir dosya var.Onları navicatta aratın...
Ardından filezilladan ''/var/db/mysql/player'' bölümüne girin ve indirdiğiniz dosyadaki ''Filezilla'' yazan klasördeki dosyaları atın...Lazım olur die öncekilerin yedeğinide alın...
Son olarak servere reboot çekin ve NPC lere bakın,özel npcde kabak-çorap olacaktır.Ayrıca özür dilerim ''NOEL AĞACININ'' kodunu bulamadım çoraplar için o lazım biliyorsunuz
mümkünse onuda siz bulabilirseniz bulun...
Dosyaları indirmek için
EMEĞE SAYGI OLSUN LÜTFEN FORUMDA İLK PAYLAŞILIYOR...
Öncelikle tabiki serverinize kabağı ekleyin
..Özel NPC Yi çağırdınızda... (Zaten sabit olacaklar
)Kabak vb. görürsünüz...
Not=Diğer npclerde (Zırhçı vb) ezq itemler var yane local serverler için değil packımız VPS ler için;ama isterseniz diğer npcleri düzenlersiniz
..İndirdiğiniz dosyada ''Navicata Atılacak Sql lar'' die bir dosya var.Onları navicatta aratın...
Ardından filezilladan ''/var/db/mysql/player'' bölümüne girin ve indirdiğiniz dosyadaki ''Filezilla'' yazan klasördeki dosyaları atın...Lazım olur die öncekilerin yedeğinide alın...
Son olarak servere reboot çekin ve NPC lere bakın,özel npcde kabak-çorap olacaktır.Ayrıca özür dilerim ''NOEL AĞACININ'' kodunu bulamadım çoraplar için o lazım biliyorsunuz
mümkünse onuda siz bulabilirseniz bulun...Dosyaları indirmek için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
EMEĞE SAYGI OLSUN LÜTFEN FORUMDA İLK PAYLAŞILIYOR...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)