Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dİkkat okumadan geçme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunags23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 558

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

slm arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir umarım forum moderatörlügüm geldi zaman bildiginiz gibi metin2 hıncını cıkarmak için olusan metin2 ye benzer chinlerin yaptıgı newlongju var newlongju kayıt yapmak inidrmek ve oynama cok kolay olacak metin2 nasıl kayıt olup indirip oynadıgınız gibi newlongju yu cok cabuk kayıt olup indirip oynaya bileceksiniz ama biraz sabırlı olmanız gerekli adminden moderatörlük cevabını bekliyorum cok kısa zamanda gene görüsmek üzere

newlongju nedir?=newlonju ya kayıt yaparken size 7 gün exp yüzügü verliyor ve yabani köpeklerde 25 lw olabiliyorsunuz ortalama 3 günde 52 lw olunuyor en düsük yang 1k ve buda köpeklerde düsüyor düsünüz örümcek zindaınında en az 3 k düsüyor 15 lw lik bir metin tası kestiginde en az 30 tane item düsüyor 10 da 1 yabani okcuda dolu düsyor arti 6 ya kadar item yanmayip her gün bir arti basarsanız arti9 filan cok cabul oluyor arasıra 1 lw atlayınca 2 beceri veriyor 2 satüde oluyor malesef oyunda ep almak çok zor ama chince bilen birisnden yardım alarak bunuda basarabilrsiniz ben günde 52 lw oldum 5 tane arti 2 tane arti 9 mavi tas ve 15m filanım var bu oyunda markette size becerilirnizi sıfırlayacak kagıtlarda satılıyor mesela 17 oldu dahda mster olmadımı git al kullan 15 de master olsun 35 lw de 2 master oluyor 50 de 3 varya metin2 de hıncınıı carmak istiyorsun cok yakın zamanda hizmetinizdeyim üzülmeyin cok kısa zamn kaldı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri