HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna gelen yeni patchle bildigiğiniz gibi speed ve diğer hackler devre dışı kalmıştı..
Ancak biraz araştırmanının sonunda speed hackın
1.1
1.2
1.3
ayarında çalışdığını gördüm 1.4 de oyun hata veriyor
Bildigiğiniz gibi temple de teröriste başalrken belli bi hzla hareket edmeniz gerekiği için oyun hata verirdi bu özeliği tüm serverle yaymışlar
Çok fark sağlmaz ama %3 ORANINDA DAHA Hızlı hareket edersiniz...
Ben o kadar emek harcadım bir yorumu esirgemeyin..
+Rap ve Yorum Lütfen
Arkadaşlar çok yavaş diye sitem edebilir HAKLISINIZ da ama görünmezlik bölümlerinde daha hızlı hareket edersiniz..Vurulma olasaılığınız azalıcakdır..
Çünkü herkes 1.0 la giderken hack yok diye siz 1.3 le gidiceksiniz kaçma olasaılığınız onlardan %3 fazlaa..
By HıDıR
Ancak biraz araştırmanının sonunda speed hackın
1.1
1.2
1.3
ayarında çalışdığını gördüm 1.4 de oyun hata veriyor
Bildigiğiniz gibi temple de teröriste başalrken belli bi hzla hareket edmeniz gerekiği için oyun hata verirdi bu özeliği tüm serverle yaymışlar
Çok fark sağlmaz ama %3 ORANINDA DAHA Hızlı hareket edersiniz...
Ben o kadar emek harcadım bir yorumu esirgemeyin..
+Rap ve Yorum Lütfen
Arkadaşlar çok yavaş diye sitem edebilir HAKLISINIZ da ama görünmezlik bölümlerinde daha hızlı hareket edersiniz..Vurulma olasaılığınız azalıcakdır..
Çünkü herkes 1.0 la giderken hack yok diye siz 1.3 le gidiceksiniz kaçma olasaılığınız onlardan %3 fazlaa..
By HıDıR
Son düzenleme:
Napalım sistem engeledi yeni hack bulursam karşısnızda olucamm..