Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Her bakımda..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoulCalibur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 234

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beyler.. Yöneticiler serverın iyiliği için çalışıyor ancak her bakımda onlara hakaret ediyorsunuz oyun ilk açıldığı zamanlarda TL trojen vardı hala var mı bilmiyorum ama ona ne hakaretler yağdırdınız..
Adminim demişt ki o zamanlar:
'Oyun bakımdayken bize o kadar hakaret eden insanlarda birazcık yüz varsa oyun düzeldiğine gelmesinler!!'
Çok haklıymış .

Hepimiz farkındayız ki her bakımdan sonra ufak tefek problemler oluyor ancak bunları sanki yöneticiler farkında değilmiş gibi onlara hakaret ederek anlatıyorsunuz bu iş böyle yürümez.

Son olarak o hack kullanan oyunculara söylüyorum.. :

Siz serverı kirletin ancak ama her bakım olduğunda buraya gerip bebeler gibi ağlamayın (zaten o hack kullananların yaşı hakkında tahmini düşünceletimiz 5 10 yaş arası )
Ve söyleyelim çok kişinin hile kullanması onun bir sorun olmadığını göstermez herif aldığı edite güvenip ..
'Hack kullanıyorsa hesabı kapatılmaz yalan atma al bende kullanıyorum bir şey olmadı' .. Sen editine güvenip bunları söylüyorsan zaten sen adam değilsin ...

(Sözü geçen şahısın hesabı engellenmiştir isim vermeye gerek yok . kısaca oyunda olan edit arkadaşlarımız beni yanlış anlamasın konumuz : YÜZSÜZLÜK)

Buyurunuz milletin hali...(Bunlardan biri bile yalansa sorun kendinize yalan mı ?)
Bu arada bana admin yalakası diye bir söz söyleyen olmuştu.Biz burda sizden bahsediyoruz işe yöneticileri karıştırmayın .....

Son düzenleme:
Burda gerçeklerden bahsediyoruz ben kimseyi övmüyorum veya küçümsemiyorum ancak kendinizi yöneticilerin yerine koyun.Tüm emeğinize rağmen ve millet paşa paşa oynarken bir günlük 'Bakım' yüzünden duymadığınızı hakaret kalmadı ve siz serverın iyiliği için çalışıyorsunuz kendinizi bir yöneticilerin yerine koyun ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri