HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Hile taraftarı Değilim Ama O Hileyi Yaptıktan bi Süre Sonra Bi Çözüm Yolu bulurlar. 

Sen benim gibi bu programlama işlerinden anlasaydın sende yapardın. Böle işlerle ilgin olmadan böyle konularada yorum atma oke ? ha cıkmaz diyosan bekle ve gör derim![]()
Yorumumdan SANANE? Yazarım Yazmam Sorumluluğu Sende Değil Bidaha Benim Yanlışlarımı veya Yanlış Sandığını Düzelteme!
Yorumumdan SANANE? Yazarım Yazmam Sorumluluğu Sende Değil Bidaha Benim Yanlışlarımı veya Yanlış Sandığını Düzelteme!
Sen kimsinde sorumluluğu sende oluyo sen benim kadar bu işlerden anlasaydın saçma sapan yorumlar atmazsın. Hadı işine bak
Sen benim gibi bu programlama işlerinden anlasaydın sende yapardın. Böle işlerle ilgin olmadan böyle konularada yorum atma oke ? ha cıkmaz diyosan bekle ve gör derim![]()
Çok bilmişlik yapma bence çünkü herkesin kendine ait bir yeteneği vardır.Hackshield'i 1 sene önce bende kırdım şuan belki kıramam ama basketbola gelirsen acımam
:ka19:Sen kimsinde sorumluluğu sende oluyo sen benim kadar bu işlerden anlasaydın saçma sapan yorumlar atmazsın. Hadı işine bak
Benim Yorumum Bana Aittir.. E Dahada Anlamadıysan PES..
Herkesi Kendine Bırak Yorum Yapmakta Herkes Özgürdür!
Katılmayan Varsa Buyursun Sölesin..
Önerim ; Herşeye Burnunu Sokma

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)