Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

10 Adımda Üyelik Paneli Kurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

narlidere123

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
62
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
82
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 15 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adımları İyi İzleyin
1.>xampp Adlı Programı Kuruyoruz Link:
2.>Panelimizi Buluyoruz Ben Birtane Vereyim Link:

3.>Panelimizi indirdikten sonra dosyayı açıyoruz orda config var ona tıklıyoruz
4.>Tam olarak hatırlamıyorum Ama bi yer var oraya hamachi ipinizi .100 lü biçimde yazın(Mesela 5.76.35.100)
5.>Kapatip Kaydedin Sonra Xampp Adlı Programı Kurduğumuz Yerde Xampp Adlı Bir Dosya Olucak Ona Giriyoruz.
6.>Girdiğimiz Xampp Dosyasında htcdos(tam olarak hatırlamıorum ama bole bişi)a Giryoruz.
7.>Oradaki Dosyaları Silip İndirdiğimiz Ve Ayarladığımız Panelin Dosyalarını Atıyoruz(benim Verdiğimde 2 Tane Var 2 sinide Atın)
8.>Kapatın Ve Xampp Control Panel i Açın
9.>İlk İki Svc i İşaretleyin(Apache Ve Mysql)
10.>Sonra Start Verin Ve Paneliniz Hazır(BU İŞLEMLERİ YAPARKEN KURDUĞUMUZ SW AÇIK OLUCAK)

Konu 29 EKİM 2010 Şerefine Açılmıştır....

Alıntı Değildir Saygılar.

Son düzenleme:
yha aga olmuyorr.....Paneli indiremiyorum...başka bir indirme linki fln warsa werebilir misin ???Pasword soruyo sonrada yanlış dio...Pasword ne biliosan sölermisinn...Cevabını bekliyorum:D:D:D

Kardeşim Başka Panel Bulabilirsin Kendine Bende Tekrar Pvp Kurucam Kurucağım Paneli Koyarım Panel Parola İstemiyor.

bunlara gerek yok appserv indirin xammpla panel kuramazsiniz apservle panel kuruluyor gereksiz konu madem bilmiyorsun konu açma xammp la anca üyelik yeri kurarsiniz ama panel kuramazsiniz ! xampp problemli hata veriyor. apserv e niyisi :ka19:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri