Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben Gizem.Kızım İstersen Ben Olabilirim..!
Kendi Swemde Var..!
Faceden Eklersen Sevinirim..!
Adresim:
Eklersen Senirim..!
Kendi Swemde Var..!
Faceden Eklersen Sevinirim..!
Adresim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eklersen Senirim..!
slm tam 17 serverda gm oldum 5 serverda ga oldum 9 servrda MoD oldum...gerçekte 93 lvl çar var ama banlandı
,,,o yüzden gerçeği bıraktım ama serverler çok eğlenceli gerçekten bayıldım...19 yaşındayım...edit item yapmaktan anlarım...gm konusunda tecrübeliyim,,,kendi yaptığım server yarışmaları bile var mesela en iyi öpüşme yarışması 1. olana 10m fln veriomrm
işte öyle yani gm olmak istiyorum,,,,en az 7 saat online'ım,,,hergün girerim,,,,,bana ulaşmak için a t a b e r k a y b a r s @ h o t m a i l . c o m
,,,o yüzden gerçeği bıraktım ama serverler çok eğlenceli gerçekten bayıldım...19 yaşındayım...edit item yapmaktan anlarım...gm konusunda tecrübeliyim,,,kendi yaptığım server yarışmaları bile var mesela en iyi öpüşme yarışması 1. olana 10m fln veriomrm
işte öyle yani gm olmak istiyorum,,,,en az 7 saat online'ım,,,hergün girerim,,,,,bana ulaşmak için a t a b e r k a y b a r s @ h o t m a i l . c o m- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)