- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yav Bence En iyisi Her Levelde Bi tanE Skile vermek +rep pls xDDDDDD 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
süper bir şey yapmışsında +repi nasıl vercem D:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ya aslında bende bu tarz sıralıcam ancak oyunun en cok wuran skili küre ancak karanlık wurusda harika +4 sogutma tasın olsun wurusla yıkamıyacagın adam yok ancak ben defansa önem wericem zaten düsünün atse hayaleti 1k wursun 8 k canlı bi herifi sadece ats hayaletiyle max 35 sn. de yıkarsınız ancak daha dier skilleri saymıom bile ama bu durumda korumaya ihtiyac wr gibi gözüküo bide koruma masterda ne kdr defans werio ne kdr zarar azaltıo ? bu bnm görüsüm yanlısım wrsa k.b.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
BEYLER Benim de 44 lvl suram var.suralailk önce ateş hayleti.2ci olarakda karanlık koruma çünkü karanlık koruma adamın mesala bir savaşcı kılıç çevirmesi 2 k vuruyosa karanlı koruma bunu 750-1000 k ya düşürür.sonra karanlık küre sonrası sana kalmış
:l03:
:l03:- Katılım
- 19 Eyl 2010
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
+rep kardeşim çook iyi olmuş benimde malazgirtte 55 lwl savaşçı ve kaosta 48 lwl savaşçım var
ama bi adam gördüm sura 48 lwlimi aldı kaç lwl ken aldı diceksiniz 32 lwl ken aldı ve rahatlıkla adam ölebi çar yapmışki artık ateş hayaleti 700 falan giriyo şimdi dersiniz sen ezqsindir yok bende ezq deilim
9k can +6 mavitaş +9 b.balta vardı idare ederim k.çevirmemde m2 adam rahatlıkla aldı bende bundan sonra bi denim sura kasim dedim artık mehterde oynicam orda tanıdıklarım var bi arkadaşımla orda başladık daha dün açtık ben şimdi sura açıyorum arkadaşım 13 lwl savaşçı o beni kasar 16 olucaz birlikte ondan sonra 46 lwl arkadaşım var o beni kasıcak 31 lwl olunca 61 lwl savaşçıcı 12k canı olan arkadaşım var oda beni inşallah 35 yapar ondan sonra zaten 1t çekicem elimde +9 dolu +9 zırh +9 g.bilezik param yetmesse bida 1t çekerim +9 abanoz canımı bi 12k yapim zaten kolay ben 1 haftada 35 olurum allahın izniyle olamasamda 32-33 olurum mehtere sağlam bi sura gelicek inşallah .
ama bi adam gördüm sura 48 lwlimi aldı kaç lwl ken aldı diceksiniz 32 lwl ken aldı ve rahatlıkla adam ölebi çar yapmışki artık ateş hayaleti 700 falan giriyo şimdi dersiniz sen ezqsindir yok bende ezq deilim
9k can +6 mavitaş +9 b.balta vardı idare ederim k.çevirmemde m2 adam rahatlıkla aldı bende bundan sonra bi denim sura kasim dedim artık mehterde oynicam orda tanıdıklarım var bi arkadaşımla orda başladık daha dün açtık ben şimdi sura açıyorum arkadaşım 13 lwl savaşçı o beni kasar 16 olucaz birlikte ondan sonra 46 lwl arkadaşım var o beni kasıcak 31 lwl olunca 61 lwl savaşçıcı 12k canı olan arkadaşım var oda beni inşallah 35 yapar ondan sonra zaten 1t çekicem elimde +9 dolu +9 zırh +9 g.bilezik param yetmesse bida 1t çekerim +9 abanoz canımı bi 12k yapim zaten kolay ben 1 haftada 35 olurum allahın izniyle olamasamda 32-33 olurum mehtere sağlam bi sura gelicek inşallah .Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)