- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
tecrübelerimi paylasıyorum 56lwl suram varda...
ilk önce sura büyü ile güçlenen bir karakterdir (ınt zeka)
sonra statülere geliyoruz...
ilk önce 25lwle kadar 3sp 1hp
25lwlden sonra 2sp 1hp sonra sp fullenınce fulll hp yüklenin emin olun
çok saglamlasmıs olursunuz...
hp fullendiği zaman asla str vermeyin hiç vermeyin hatta çünkü büyü hasarını azaltır siz kılıç saldırı deil büyü saldırısı yapacaksınız çünkü okey...
dex vereceksiniz
ve itemlerinizde hp sp veren olsun
bu konuda abanoz küpe beyaz altın kolye beyaz altın bilezik gümüs bilezik
gelelim skillere:
ilk önce ates hayaleti yapılır spmizi fazla yer ama master olunca 4snde 1 600vurar yani 10saniyede 1.300civarı
sonra sura dayanırsa kazanır karanlık korumayı yapacaksınız en sevdigim özelligi
hp indirmez sp indirir alınan hasarlarda can inmez sp iner ve saldırıları emmis olur
mutlaka dolunay 20lwlde genis kılıç +7en az giyin
25lwlde +9genis yapın bu sizi 34lwle kadar dayandırır
34lwlde +6+7dolunay bulun ortalama en az 1 beceri %10dan fazla olsun
45oldunuz mu aaa dolunay yokki sizde +7kanlı kılıç elinize çok yakısmıs sizi bekliyo sonra 55lwlsiniz en güzeli uçan büyücü kılıcı tam sizlik tam bir sura kılıcı...
bu sekilde ilerlerseniz çok başarılı olursunuz bu bnim forumdaki ilk yazım ama
metin2deki 2.senem bitiyo emin olun tecrübeliyim 56lwl charımla 71lwl savascı aldım ve 4k canım kalmıstı toplam can 11kydı

ilk önce sura büyü ile güçlenen bir karakterdir (ınt zeka)
sonra statülere geliyoruz...
ilk önce 25lwle kadar 3sp 1hp
25lwlden sonra 2sp 1hp sonra sp fullenınce fulll hp yüklenin emin olun
çok saglamlasmıs olursunuz...
hp fullendiği zaman asla str vermeyin hiç vermeyin hatta çünkü büyü hasarını azaltır siz kılıç saldırı deil büyü saldırısı yapacaksınız çünkü okey...
dex vereceksiniz
ve itemlerinizde hp sp veren olsun
bu konuda abanoz küpe beyaz altın kolye beyaz altın bilezik gümüs bilezik
gelelim skillere:
ilk önce ates hayaleti yapılır spmizi fazla yer ama master olunca 4snde 1 600vurar yani 10saniyede 1.300civarı
sonra sura dayanırsa kazanır karanlık korumayı yapacaksınız en sevdigim özelligi
hp indirmez sp indirir alınan hasarlarda can inmez sp iner ve saldırıları emmis olur
mutlaka dolunay 20lwlde genis kılıç +7en az giyin
25lwlde +9genis yapın bu sizi 34lwle kadar dayandırır
34lwlde +6+7dolunay bulun ortalama en az 1 beceri %10dan fazla olsun
45oldunuz mu aaa dolunay yokki sizde +7kanlı kılıç elinize çok yakısmıs sizi bekliyo sonra 55lwlsiniz en güzeli uçan büyücü kılıcı tam sizlik tam bir sura kılıcı...
bu sekilde ilerlerseniz çok başarılı olursunuz bu bnim forumdaki ilk yazım ama
metin2deki 2.senem bitiyo emin olun tecrübeliyim 56lwl charımla 71lwl savascı aldım ve 4k canım kalmıstı toplam can 11kydı
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ee yorum yok mu +rep yok mu arkadaşlar çok uzun sürdü sizlere zaman ayırdım artık...
ileri geri de yorum yazmayın deneyin ve görün
ileri geri de yorum yazmayın deneyin ve görün
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ii olmuş ama herkes yanlış biliyor şu konuyu masterler1.ateş hayaleti2.""karanlık vuruş""3.""karanlık koruma "" sonra istediğini yap baane
2.master karanlık vuruş çünkü bkları çok ucuzdur(klikyada 10k)7 saniyede dolum süresi ve m1 de 1k dan fazla hasarı var +4 soğutma taşıyla ard arda bile atabilirsin
wala ben 3-4 saniyede atıom kilkaya -50 savaşçılar bnmle ws yapmıoalar bilenbilir beni Xi34eaX 42 lwl im şu an ama kasılıom hala
2.master karanlık vuruş çünkü bkları çok ucuzdur(klikyada 10k)7 saniyede dolum süresi ve m1 de 1k dan fazla hasarı var +4 soğutma taşıyla ard arda bile atabilirsin
wala ben 3-4 saniyede atıom kilkaya -50 savaşçılar bnmle ws yapmıoalar bilenbilir beni Xi34eaX 42 lwl im şu an ama kasılıom hala- Katılım
- 13 Haz 2009
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
masterlar şöle olmalı 1. ateş hayaleti 2karanlık vuruş(çünkü 7 saniyede doluyo m1 de 1k hasarı var bk laı çok ucuz klikyada 10k )3.karanlık koruma(master olunca suraların büyüleri vız gelir trıs gider hata vız bile gelmez ama çok sp potu gider onu sölimde )4.karanlık küre(en fazla hasarı bu skill verir ama 24 saniyede doluyo
ateş vuruş zayıf bi skildir onu en sona bıraka bilirz ama kasma surası açacaksanız ikinci master o olmalı
+rep pls
ateş vuruş zayıf bi skildir onu en sona bıraka bilirz ama kasma surası açacaksanız ikinci master o olmalı +rep pls
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)