NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

>>Karahan Online Görev Yardımı<<

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aquil_GrinDcHosé
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar 42 lvlim 440k param var server kanuni.Bir sorum var,bu dövüşen goblini öldürmem gerekiyor göreve göre ancak dövüşen goblin filan göremedim gereken koordinatlarda,oraya gider gitmez üzerime gölge bıçakçıları akın ediyor ve öldürmek zorunda kalıyorum,yardımcı olacak arkadaş vrmı? :(

arkadaşım pars mısn?

olum bak yılansan zaten o bıçakçaların orda deli onalr sana saldırmıo sn bak saldır alalaalala

Aquil_GrinDcHosé;169021' Alıntı:
Arkadaşlar 42 lvlim 440k param var server kanuni.Bir sorum var,bu dövüşen goblini öldürmem gerekiyor göreve göre ancak dövüşen goblin filan göremedim gereken koordinatlarda,oraya gider gitmez üzerime gölge bıçakçıları akın ediyor ve öldürmek zorunda kalıyorum,yardımcı olacak arkadaş vrmı? :(

Dövüşen Goblin gölge bıçakçılarıyla aynı şekli taşır.Verilen koordinatlarda kesinlikle olur. Yoksa da etrafta garip bişiyler varsa (buda heykeli büyük bi taş parçası ev vs vs. ) onlara yaklaş yerin altında çıkar.Ama sanmam büyük ihtimal sen farkedememişsindir gölge bıçakçılarıyla aynı şekilde oldugu içn

ewt gerçekten bu site çok işime yarıo benim çoğu arkdaşlar yrdım ediolar ve ettiklerii için teşekkürlerimi diliyorum :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri