Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle

Hackshield Nedir?? gir iceri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elmeros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yalan Yanlış herkez birseyler. Yazıyor. okuyun aydınlanın..

Hackshield Nedir??

Hackshield normal sistemde işleyen oyun koruma programlarının en etkililerinden biridir. İşleyiş bakımından diğer oyun koruma programlarına pek bir benzerliği yoktur. AhnLabs firmasının oyun için çıkarttığı bir programdır. AhnLabs aynı zamanda çok büyük şirketlerin bilgisayar güvenliğini sağlayan tanınmış bir şirkettir.

PunkBuster ile arasındaki farklar nelerdir??

Ne REP işderim ne başka birsey. Bir TESEKÜR yeder bana...

ELMERO

PunkBusterin hafızasına oyunu etkileyen programları merkez tarafından tanıtılır. Ve her tanıtımdan sonra biz bilgisayarımıza elle yeni haline update ederiz. Ve Punk Buster böyle bir programın varlığını anladığı an o an oyunun oynandığı hesabı sınırsız bir şekilde kapatır.Başka bir şekilde hackeri anlayamaz. Ancak Hackshield oyuna geldiği an hiç bir hackeri tanımaz ve merkezden kimse Hackshield in hafizasına yeni hackları tanıtmaz bu zaten Hackshield in kendi işidir. Oyun sırasında hackerleri görür ve normal dışı bir işlem olduğunu anlar. Anladığı anda o programa karşı güvenlik ağı oluşturmaya başlar. Hackshield yaklaşık 1 gün içinde gördüğü hackere güvenlik duvarını oluşturur ve bunu sizin bilgisayarınızada tanıtması için özel programlar ile update etmeniz gerekmez. Kendisi oyuna girerken update eder ardından bilgisayarınızda şu ana kadar tanıdığı hack programlarından birinin olup olmadığına bakar. Eğer anlarsa oyuna girip sizin hesabınızı banlamak için beklemez. Hackshield oyuna gimreden önce bilgisayarınızda çalışan veya çalışmayan herhangi bir hack programı tesbit ettiği halde sizi oyuna almaz. Buda bilgisayarında trojen olupda sebepsiz yere banlanan oyuncuların olmasını engeller. Yani kısacası bu program 2-3 hafta içerisinde çalışır halde olan bütün hackları yok edecek. Yeni hack yapılırsa da çok kısa süre içinde etkinliğini kaybetmesine neden olacak . İllede server bakımı beklemeyecez. En fazla 4-5 saat olacak her hackın ömrü

Ne REP işderim ne başka birsey. Bir TESEKÜR yeder bana...

ELMERO

yaw ölede ben hilesiz giriorum oyuna 10 dk sonra atıo hack shield war diıo anlamadım salakalar napmaya çalışıolar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri