- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yaw küfür etcem şmdi bu ne bi konu açmışınız boş bırakmışınız bu ne böle işmi olr insan bi yardım eder alanlarda bi yardım etsin davet koduna ne yazıcaz 123456 fln diil o farklı boş birakincada hata veriyor kafadan sallayıncada olmuyor dier sayfada başka hata veriyor 注册失败
邀请码不正确! davetiye kodu yanlış fln dio heralde bi yardım edin kayıt edenlerden biri yazsın ne yazdıını oraya biraz yardımcı oln yaw
indirdm 1gb full oyunu boşunamı şmdi
邀请码不正确! davetiye kodu yanlış fln dio heralde bi yardım edin kayıt edenlerden biri yazsın ne yazdıını oraya biraz yardımcı oln yaw
indirdm 1gb full oyunu boşunamı şmdi- Katılım
- 20 Haz 2009
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
beyler çeviri yaptım o çince yazıları davetiye kodu sallayınca davetiye kodu doğru değil dio boş birakincada Davet şifre geçersiz ve boş olamaz, iletişim müşteri hizmetleri lütfen! Yeniden doldurmak diyor biri davetiye şifresi nasıl alıcaz yada kayıt olanlar sölesin lütfen
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
beyler şmdi bi yerde okudum önceden boş birakinca aliomuş kabul ediomuş ama artık sw özellikler geliştii için olmuo paralıymış gm'e para yatırınca davetiye kodu gönderiomuş sana 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yav orda boş bırakın dio boş bırakıyorum olmuyor nie
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet davetiye kodu oyunun server kapasitesi nedeniyle geldi...kapasite yetmio o yüzden paralı alıo artık GM üyeleri.parasız olması nisan ayının ilk haftası olcak demiş gm ama 2. hafta oldu ses yok :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)