[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Banlanmamak İçin..?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vi®u$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
İlk olarak bu konuyu yanlış yerde açmadığım kararındayım. metin2.biz sitesinde PcCaNaWaRı abi , buna benzer bir konuyu '' HİLE '' bölümünde açmıştı.Ayrıca , bu konuyu sabite girsin diye açmadım.GM'leri kurutmak için açtım.

EN KÖTÜ KABUSUMUZ: BAN!

Banın süresi , çiğnediğiniz oyun kuralına göre değişir[çar soymak , hile yapmak vs. vs.].

ÇAR SOYMAK: 200 Gün Ban!

HİLE YAPMAK: Sınırsız Ban!

KÜFÜR ETMEK: 1 Ay Ban!

Daha onlarca ban sebebi var...

BANDAN NASIL KURTULURUM?-NASIL BANLANDIĞIMI ANLARIM?

Bandan ancak süresi bitince kurtulabilirsiniz.Bu mahkumiyeti erken bitirebilen bir hile , maalesef yok:(

-

Banlandığınızda , hesabınızın kayıt olduğu e-posta adresine bir uyarı gelir.Bu uyarı , sizin banlandığınız haberini ve ne kadar süreceğeni açıklar...

PEKİ BANLANMAMAK İÇİN N'APMAM LAZIM?

Kimsenin bulunmadığı yerlerde kasılın.Gerekirse CH4 veya boş CH'lerde kasılın.Biri hile yaptığınızı görüp '' SS aldım '' derse ona itiraz etmeyin veya hiçbirşey söylemeyin. Lock Mobs yaparken etrafınızda kimse yoksa attack speed'i açın.Ama etrafınızda hile kullanmayan 3-5 kişi varsa hilesiz çekin ve LOCK MOBS 2 'yi seçin.Lock Mobs 2 , canavarları bir çekip bir bıraktığı için yalan atmanız çok kolay olur. '' Bu slotları pelerin çekiyo! '' diyebilirsiniz...

BENDEN SİZE ŞAHSİ UYARI:

Birgün çarımla 2. köy/şehir 'de gezerken , zırhçının önünde GM'yi gördüm.İçimde bir nefret kabardı.Hileyi açıp , tekme tokat GM'ye daldım ve 10sn sonra çar ayvayı yedi...

Eğer sizdede böyle birşey olursa , içinizde bir nefret kabarıp ona küfür etmek isterse sakın bu dürtüye uymayın arkadaşlar.82 lwl çar banlandı:(

NOT: +REP İSTEMİYORUM. AMA VERİRSENİZDE ALLA RAZI OSSUN :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri