HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1.SpeedHack:
2.ByPassxTrap:
1.Kullanım: CheatEngineyi AÇıyoruz Üste Yanıp Sönen Pc İşareti var Ona Tıklıyoruz CrossFireyi Seççiyoruz Yanda Sağ Tarafta Unrandomizer Ve EnableSpeed Hack var O Kutucukları seçiyiyorsunuz... Odaların Olduğu Bölümde Yapın Bu işlemi.
2.ByPassxTrap İndirip Crossfirenin içine atan Oyuna Giriyorsunuz Eyer Windosw7 ise Sağ Tıklıyıp Yönetici Olarak Çalıştırın
[ßyMesmes.Ve.Carberosss Gibiler Sayesinde
]
[YENİ PACTH GELDİ YÜKLENİYO ]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2.ByPassxTrap:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1.Kullanım: CheatEngineyi AÇıyoruz Üste Yanıp Sönen Pc İşareti var Ona Tıklıyoruz CrossFireyi Seççiyoruz Yanda Sağ Tarafta Unrandomizer Ve EnableSpeed Hack var O Kutucukları seçiyiyorsunuz... Odaların Olduğu Bölümde Yapın Bu işlemi.
2.ByPassxTrap İndirip Crossfirenin içine atan Oyuna Giriyorsunuz Eyer Windosw7 ise Sağ Tıklıyıp Yönetici Olarak Çalıştırın
[ßyMesmes.Ve.Carberosss Gibiler Sayesinde
][YENİ PACTH GELDİ YÜKLENİYO ]
Son düzenleme:
HEHEH yeni pach bugun itibariyle basladi konu cöpe)
Aynen
Adamlar hala speed hack kullanıyor ve görünmezlik hileside kullanıyor. az önce bir bölümden cıkdım baska bir bölümdeyim ordada speed kullanan cok. bi ben acamadım su speed i cilent hatası veriyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

)