HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Wallahi ben z8games sitesindeki reklamlardan zp kazanabiliyorum sadece bunun nasıl yapılacağını denemem gerek ama acemiyim onca reklamdan sadece 1 reklamı yapabilmiştim 

Wallahi ben z8games sitesindeki reklamlardan zp kazanabiliyorum sadece bunun nasıl yapılacağını denemem gerek ama acemiyim onca reklamdan sadece 1 reklamı yapabilmiştim![]()
aqa RekLam qoRmek Istysan Konumdakı Ultrasurf Prg. indir bircok Reklem Goreceksın HEpsı Basıt Zp nin Dibine Vurursun Ama Sabırlı oLacaksın :ka19:
Hide My Ip kullanıyorum gerek yok sağol fakat bir sorum var üye oldum crossfirede zp için ne kadar puan gerektiğini falan çaktım da reklamlar nerede ? 

Hide My Ip kullanıyorum gerek yok sağol fakat bir sorum var üye oldum crossfirede zp için ne kadar puan gerektiğini falan çaktım da reklamlar nerede ?![]()
1
laypsanda Sağ Üst üye Girişinin altından Ultamatepoınts'e Tıkla2:Ortada Gusgocoman Ultmatepoınts Tablosu Coktı (resım) resmın Saq altta
''Get Free Poınts'' YAzıyor Tıkla Bundan Sonrası Sana Kalmış Kolay Gelsin
Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)