HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Altınlarım bu aralar çok arttı Altın miktarımı gören saldırıya geçiyordu (İkariam eklentileri herkeste var mı?)
Ben de altınlarımı nakliye gemisi almaya harcadım
Şu anda otuz nakliyem var Bir sonrasının fiyatı 61236 altın
Nakliyeler satın alındıktan sonra durduğu yerde altın yakmaması, ayrıca donanma gemilerinin onları vurmaması büyük avantaj Büyük orandaki nakliyelerim ve çevre adalara yağmalar için bu çok iyi oldu
Biliyorsunuz, başka adaya asker gönderirken sizin nakliye içinde gidiyorlar
Şimdi ticaret limanlarımı yükseltmeye çalışıyorum Birinci seviye dakikada 10 birim yükleme (veya boşaltma) yaparken 6 seviye 176 kaynak/dakika yüklüyor
Neden nakliyeleri hemen iptal edemiyorsunuz?
Çünkü yükleme bitene kadar iptal etme şansınız yok
Nakliyeler için bir kaç bilgi:
Saldırı alırken nakliye yaparsanız anlık kurtuluyorsunuz
Kuşatma yerseniz, kuşatma gemileri varmadan (yükleme zamanını bitirip) oradan ayrılmanız gerekli Yoksa kuşatma gemilerine malları teslim edersiniz Birlerce maden için bu süre saatle alabiliyor Bir kez yükleme başlayınca (denize açılmadan) geri de alamıyorsunuz Aman dikkat
Otuzdan fazla nakliyesi olan?
Altınlarım bu aralar çok arttı Altın miktarımı gören saldırıya geçiyordu (İkariam eklentileri herkeste var mı?)
Ben de altınlarımı nakliye gemisi almaya harcadım
Şu anda otuz nakliyem var Bir sonrasının fiyatı 61236 altın
Nakliyeler satın alındıktan sonra durduğu yerde altın yakmaması, ayrıca donanma gemilerinin onları vurmaması büyük avantaj Büyük orandaki nakliyelerim ve çevre adalara yağmalar için bu çok iyi oldu
Biliyorsunuz, başka adaya asker gönderirken sizin nakliye içinde gidiyorlar
Şimdi ticaret limanlarımı yükseltmeye çalışıyorum Birinci seviye dakikada 10 birim yükleme (veya boşaltma) yaparken 6 seviye 176 kaynak/dakika yüklüyor
Neden nakliyeleri hemen iptal edemiyorsunuz?
Çünkü yükleme bitene kadar iptal etme şansınız yok
Nakliyeler için bir kaç bilgi:
Saldırı alırken nakliye yaparsanız anlık kurtuluyorsunuz
Kuşatma yerseniz, kuşatma gemileri varmadan (yükleme zamanını bitirip) oradan ayrılmanız gerekli Yoksa kuşatma gemilerine malları teslim edersiniz Birlerce maden için bu süre saatle alabiliyor Bir kez yükleme başlayınca (denize açılmadan) geri de alamıyorsunuz Aman dikkat
Otuzdan fazla nakliyesi olan?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...