Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ip adresini sabitLemeyi bende çok sayıda denedim...
programLar faLan fiLan ama öyLe birşey yok ne yazıKKii... ip adresini sabitLemek mi istiyorsun ?
Türk Telekom veya Postaneye gidiceksin.. İp Sabitlemek İstiyorum dersin.. onLar sana bi forum vericekLer.. formu doLdurup internetiniz kime aitse imza atıcak ve vericeksiniz verdiğin gün sabit ip'e geçer.. zaten size bi kağıt vericekLer burda yazıcak ipadresin... Ayrıca Aylık Fatura'ya 3 TL ekLenicek.. bence hemen sabit yaptır
programLar faLan fiLan ama öyLe birşey yok ne yazıKKii... ip adresini sabitLemek mi istiyorsun ?Türk Telekom veya Postaneye gidiceksin.. İp Sabitlemek İstiyorum dersin.. onLar sana bi forum vericekLer.. formu doLdurup internetiniz kime aitse imza atıcak ve vericeksiniz verdiğin gün sabit ip'e geçer.. zaten size bi kağıt vericekLer burda yazıcak ipadresin... Ayrıca Aylık Fatura'ya 3 TL ekLenicek.. bence hemen sabit yaptır
Yok sabit Ip yani ben işte kapalı sitelere girmek için DNS ayarlarıyla oynadım ama şimdi tekrar eski haline gelmesini istiyorum..!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)