Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Profizocker Lonca Savaşı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakanbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanbaba

Level 2
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pvp serverimde Profizocker94 server files kulanıyorum herşey gayet düzgün fakat lonca savaşı açılıyor fakat kimse savaşa giremiyor bunun bi çözümü varmı? Varsa lütfen yardım edermisiniz.

yokmu yardım edecek bi yiğit

bahsetiğim vps serverdir /usr/profizocker94/game/share_data/locale/hongkong/map dosyası içinde bütün haritalar var fakat oyun içerisinde lonca savaşı 3 yol haritasi olduğu halde çalışmıyor gm haritasina kadar var. 3 gündür araştırıyorum map allowdan olabilirmi veya sebebi nedir bu konuda bilgisi olan birisi yardım edebilirmi.

profızocker94 files hakkında kimsenin tam bir bilgisi yok ne yazıkki

profizocker94 alt klasör ALL_LOG_CH1 ALL_LOG_CH2 var CH1 ve CH2 onun altında database ve share data var gerisini bilirsiniz share datadan locale /hongkong/map dosyasında 108 tane harita klasörü mevcut metin2_map_empirewar01 - metin2_map_deviltower1 vb devam ediyor ama bazı haritalar çalışmıyor lonca savaşı dahil puttyden komutmu yazacaz, filezilladan ayarmı yapacağım bilmiyorum illaki birisi biliyordur bunu. birisi ilgilense çok makbule geçecek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri