- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pvp serverimde Profizocker94 server files kulanıyorum herşey gayet düzgün fakat lonca savaşı açılıyor fakat kimse savaşa giremiyor bunun bi çözümü varmı? Varsa lütfen yardım edermisiniz.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yokmu yardım edecek bi yiğit
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bahsetiğim vps serverdir /usr/profizocker94/game/share_data/locale/hongkong/map dosyası içinde bütün haritalar var fakat oyun içerisinde lonca savaşı 3 yol haritasi olduğu halde çalışmıyor gm haritasina kadar var. 3 gündür araştırıyorum map allowdan olabilirmi veya sebebi nedir bu konuda bilgisi olan birisi yardım edebilirmi.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
profizocker94 alt klasör ALL_LOG_CH1 ALL_LOG_CH2 var CH1 ve CH2 onun altında database ve share data var gerisini bilirsiniz share datadan locale /hongkong/map dosyasında 108 tane harita klasörü mevcut metin2_map_empirewar01 - metin2_map_deviltower1 vb devam ediyor ama bazı haritalar çalışmıyor lonca savaşı dahil puttyden komutmu yazacaz, filezilladan ayarmı yapacağım bilmiyorum illaki birisi biliyordur bunu. birisi ilgilense çok makbule geçecek.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)