Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

metin2 sabit ip yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan petr1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 781

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar sabit ipli yani vps li pvp server acicam ama nasi olacagini bilmiyom kimisi diyo cmd ipconfigdeki ipi alcan kimi diyo googleden ip sorgula diycen hangi ipi alcam anlamadim 4 4 lük bilen biri yardim ederse sevinirim sabit ipi nerden acalm vps yi nerden alcam port açma panel hazirlama felan şimdiden tşkrler

arkadaşlar bildikleirnizi yazin toplayip bisi cikarabiliris hadi iyi forumlar

Sabit IP, vps server değil. Vps-Vds server freebsd üzerine kurulan oyun tipidir. Sabit IP oyun sadece hamachi gerektirmeyen oyun tipidir. Ip adresin statick yani Sabit yapman için aylık 3 TL bir para ödemen gerek. cmd'den 192 ip'nle oyunu kurup modemine portlarını açman yeterli olucaktır.

Başarılar

Sabit IP, vps server değil. Vps-Vds server freebsd üzerine kurulan oyun tipidir. Sabit IP oyun sadece hamachi gerektirmeyen oyun tipidir. Ip adresin statick yani Sabit yapman için aylık 3 TL bir para ödemen gerek. cmd'den 192 ip'nle oyunu kurup modemine portlarını açman yeterli olucaktır.

Başarılar

saol kardesim peki snn dedigin gibi yaparsam yani cmd den yaparsam pc kapanınca server kapanırmı kapanırsa kapanmaması icin ne yapmaliyim veya ne almaliyim ve nerden almaliyim şimdiden tşkr

arkadasım bide vps alınca bana paneli hazir site kurulu oyunmu vercekler yokssa hepsini kendim yapcam herseyi yapiyom bi bu vps olayini cözemedim:(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri