18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
wolfteamı sorunsuz calısan bırısı warmı?
Sanmıyorum burada bulamassın :m08:
JoyGame
Sayın mka1903 Lütfen oyunu bilgisayarınızdan denetim masasına giderek program ekle kaldır kullanıp kaldırınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınıza geniş bir virüs taraması yaptırıp bilgisayarınızın güncellemelerini yükleyiniz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ve oyunu tekrar yükleyiniz. Sorununuz çözüm yöntemini uygulamanıza rağmen hala devamlılığını sürdürüyor ise kurulum dosyalarınız eksik olabilir , kurulum dosyası yenilenmiştir.
Joygameden alıntıdır + rep please
Sayın mka1903 Lütfen oyunu bilgisayarınızdan denetim masasına giderek program ekle kaldır kullanıp kaldırınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınıza geniş bir virüs taraması yaptırıp bilgisayarınızın güncellemelerini yükleyiniz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ve oyunu tekrar yükleyiniz. Sorununuz çözüm yöntemini uygulamanıza rağmen hala devamlılığını sürdürüyor ise kurulum dosyalarınız eksik olabilir , kurulum dosyası yenilenmiştir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
internet adresimizi ziyaret ederek kurulum dosyasını tekrar indiriniz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz JoyGame Destek EkibiJoygameden alıntıdır + rep please
JoyGame
Sayın mka1903 Lütfen oyunu bilgisayarınızdan denetim masasına giderek program ekle kaldır kullanıp kaldırınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınıza geniş bir virüs taraması yaptırıp bilgisayarınızın güncellemelerini yükleyiniz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ve oyunu tekrar yükleyiniz. Sorununuz çözüm yöntemini uygulamanıza rağmen hala devamlılığını sürdürüyor ise kurulum dosyalarınız eksik olabilir , kurulum dosyası yenilenmiştir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.internet adresimizi ziyaret ederek kurulum dosyasını tekrar indiriniz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz JoyGame Destek Ekibi
Joygameden alıntıdır + rep please
Tesekkürler kardeşim

Hatayı Bende Alıyorum Sanırım Dosyalarla Alakalı Oynarken Yanlıslıkla Fis Çıktı Pc Kapandı Açtıgımda Oyuna Tıkladım Ve Bu Hatayı Aldım..
Hatayı Bende Alıyorum Sanırım Dosyalarla Alakalı Oynarken Yanlıslıkla Fis Çıktı Pc Kapandı Açtıgımda Oyuna Tıkladım Ve Bu Hatayı Aldım..
Lütfen oyunu bilgisayarınızdan denetim masasına giderek program ekle kaldır kullanıp kaldırınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınıza geniş bir virüs taraması yaptırıp bilgisayarınızın güncellemelerini yükleyiniz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ve oyunu tekrar yükleyiniz. Sorununuz çözüm yöntemini uygulamanıza rağmen hala devamlılığını sürdürüyor ise kurulum dosyalarınız eksik olabilir , kurulum dosyası yenilenmiştir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
internet adresimizi ziyaret ederek kurulum dosyasını tekrar indiriniz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz JoyGame Destek EkibiŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)