kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WolfTeam | Error ! Help !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan özgürcanözcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
JoyGame

Sayın mka1903 Lütfen oyunu bilgisayarınızdan denetim masasına giderek program ekle kaldır kullanıp kaldırınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınıza geniş bir virüs taraması yaptırıp bilgisayarınızın güncellemelerini yükleyiniz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ve oyunu tekrar yükleyiniz. Sorununuz çözüm yöntemini uygulamanıza rağmen hala devamlılığını sürdürüyor ise kurulum dosyalarınız eksik olabilir , kurulum dosyası yenilenmiştir. internet adresimizi ziyaret ederek kurulum dosyasını tekrar indiriniz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz JoyGame Destek Ekibi
Joygameden alıntıdır + rep please

JoyGame

Sayın mka1903 Lütfen oyunu bilgisayarınızdan denetim masasına giderek program ekle kaldır kullanıp kaldırınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınıza geniş bir virüs taraması yaptırıp bilgisayarınızın güncellemelerini yükleyiniz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ve oyunu tekrar yükleyiniz. Sorununuz çözüm yöntemini uygulamanıza rağmen hala devamlılığını sürdürüyor ise kurulum dosyalarınız eksik olabilir , kurulum dosyası yenilenmiştir. internet adresimizi ziyaret ederek kurulum dosyasını tekrar indiriniz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz JoyGame Destek Ekibi
Joygameden alıntıdır + rep please

Tesekkürler kardeşim :)

Hatayı Bende Alıyorum Sanırım Dosyalarla Alakalı Oynarken Yanlıslıkla Fis Çıktı Pc Kapandı Açtıgımda Oyuna Tıkladım Ve Bu Hatayı Aldım..

Hatayı Bende Alıyorum Sanırım Dosyalarla Alakalı Oynarken Yanlıslıkla Fis Çıktı Pc Kapandı Açtıgımda Oyuna Tıkladım Ve Bu Hatayı Aldım..

Lütfen oyunu bilgisayarınızdan denetim masasına giderek program ekle kaldır kullanıp kaldırınız. Bu işlem sonrasında bilgisayarınıza geniş bir virüs taraması yaptırıp bilgisayarınızın güncellemelerini yükleyiniz bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ve oyunu tekrar yükleyiniz. Sorununuz çözüm yöntemini uygulamanıza rağmen hala devamlılığını sürdürüyor ise kurulum dosyalarınız eksik olabilir , kurulum dosyası yenilenmiştir. internet adresimizi ziyaret ederek kurulum dosyasını tekrar indiriniz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz JoyGame Destek Ekibi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri