mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

WWE Haberleri [3]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 404

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

WWE Studios was featured in a blog by the L.A. Times this past weekend, with three wrestlers commenting on their involvement. Randy Orton conceded that wrestling hasn`t prepared him for acting in the way he hoped it would, saying, “I can`t say I`m confident in my abilities as an actor. I thought doing this for 10 years would give me an edge, but it hasn`t… In the ring you want every one of the 80,000 people in the building to know what you`re feeling. “On a movie set every expression you make is going to get picked up times 10. They kept having to dial me back.“Edge commented on the perception of pro wrestlers, saying their intelligence is underestimated. “One of the misconceptions when people meet wrestlers is that they think it`s all big hair and underwear and rah-rah,“ Edge said. “I don`t think that anyone believes we might read a book every two days, which I try to do,“ said Edge, a thoughtful Canadian with a gentle manner. “They don`t think that we might possibly be intelligent.“Big Show, recently involved in the movie “Knucklehead“ admitted to breaking down and crying on the set of the movie. “I remember coming back to the bus one day after shooting and just chilling, and then all of a sudden I start crying,“ Show said. “And I`m not a man who cries easily. I thought something was wrong. I called Mark (Feuerstein) and he came right over and told me that I`d had a breakthrough.“

Türkeçsi

WWE Studios olan ilişkilere dair yorum üç güreşçi ile geçtiğimiz hafta sonu LA Times tarafından bir blog yer aldı. Randy Orton Ben bir aktör olarak benim yeteneklerine güvenen olduğumu söyleyemem ", güreş söyleyerek, o umduğunu şekilde hareket ettiği için ona hazırlıklı olmadığını kabul etti. Ben 10 yıldır yapıyorum bana bir avantaj sağlamak düşündüm, ama yok ... yüzük, size burada hissettiğini bilmek binada 80.000 kişi her birini istiyorum."Bir film size kere 10 aldı gidecek yapmak her ifade setinde. Onlar beni geri çevirmeden tuttu. "Kenar onların istihbarat göz ardı edildiğini söyleyerek, pro güreşçilerin algı yorumladı. "İnsanlar güreşçiler karşılamak yanlış biri, tüm büyük saç ve iç çamaşırı ve rah-rah düşünüyorum olduğunu," Edge "dedi. "Ben herkesin bir kitap ben yapmaya çalışacağım her iki günde bir, okuyabilir inandığını sanmıyorum," Edge, düşünceli nazik bir biçimde ile Kanada söyledi. "Onlar biz muhtemelen akıllı olabileceğini sanmıyorum."Son zamanlarda başvuran film "kafalının" dahil Big Show, yıkmayı ve film setinde ağlıyor. "Ben, çekim ve sadece ürpertici sonra otobüs bir gün geri gelecek hatırlıyorum ve sonra da bütün bir ağlamaya başlar aniden," Show "dedi. "Ve Ben kolay ağlayan bir adam değilim. Ben yanlış bir şey olduğunu düşündüm. Ben Mark (Feuerstein) denilen ve haklıydı geldi ve ben bir atılım sahip olduğumu söyledi. "

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri