Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

internet,mail,abd,profanity,ban 'Küfürlü e-posta' gönderen gence ABD'den ceza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ClumsyTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
internet,mail,abd,profanity,ban 'Küfürlü e-posta' gönderen gence ABD'den ceza

ABD Başkanı Barack Obama'ya küfür ve tehdit içeren e-posta gönderen 17 yaşındaki İngiliz gencin ömür boyu ABD'ye girmesi yasaklandı.

Bedfordshire bölgesinin Silsoe Köyü'nde oturan Luke Angel, 11 Eylül saldırılarıyla ilgili bir programı izledikten sonra ABD Başkanı Barack Obama`ya küfür ve tehdit içeren e-posta gönderdi. e-posta, ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI'ı harekete geçirdi. FBI dedektifleri,e-postanın İngiltere`nin Bedfordshire bölgesinin Silsoe Köyü'ndeki bir evden gönderildiği belirleyince İngiliz polisi ile irtibata geçerek yardım istedi.

FBI`ın verdiği adrese giden İngiliz polisi, e-postayı kolej öğrencisi Luke Angel'in gönderdiğini tespit etti. Polis, Angel'e ABD`ye ömür boyu girmesi yasak olan kişiler listesine alındığını söyledi. Bedfordshire On Sunday gazetesine konuşan Angel, e-postayı gönderdiği akşam aşırı alkollü olduğunu söyledi. Angel, “Polis evimize geldi ve bana fotoğrafımı göstererek, ömür boyu Amerika`ya giremeyeceğimi söyledi. Benim umrumda değil. Fakat annem ve babam çok kızgın“ dedi.

Bedfordshire polisi, Angel`in Beyaz Saray`a küfür ve tehdit içeren e-posta gönderdiğini açıkladı. Polis, genç adam hakkında soruşturma açılmayacağını belirtti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri