- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
pvp server yapmayı ne akdar kolay sanıyorsunuz oyunun date base dosyalarını almanız gerekiyo crossfirede pvp server yapmak için ki bu dosyaları bulma şansınız hiç yko bu dosyalar z8.games te saklanıyor sadece GM ler biliyo o dosyalar olmadan pvp server yapma şansınız sıfır o yüzden pvp server yapmayı unutun
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
olmaz demeyin metin2 vp serverlerede dedik olmaz die ama oldu dbyi nerden bldk onlaridami havadan bisiler yapipi buluruz ama ugrasan yok.
- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
vb ile falan alakası yok moruk
Gdiip yurt dışı Local bi VPS alıcaksın. ama biraz yaygınlaşması gerekir.Örnegin cs gibi. Şimdi tutup acalım dersin verirsin vps'e 100 tl para. Yapamazsın boşa gider yani. /B]
Gdiip yurt dışı Local bi VPS alıcaksın. ama biraz yaygınlaşması gerekir.Örnegin cs gibi. Şimdi tutup acalım dersin verirsin vps'e 100 tl para. Yapamazsın boşa gider yani. /B]- Katılım
- 31 Mar 2009
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu Çok Uzun ve Tecrübe Gerektirip Kafa Yoran Bir İş , Yapilmasi Zor Ve Cok Uzun Surebilir Ayrica Z8Games' ten Bir Tepki Gelebilir ...
çok doğru ve ayrıca hiç bir bilgin olmadan bunları yazmak ortaya ne gibi sonuçlar doğuracağından eminim onun için sen oyunlarına devam et boşver oyun kurmayı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)