xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

VPS Arıyorum yardımcı olun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kırat9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben bir pvp server arıyorum

hani kasması zor olan itemleri zor olan p yi kendimiz açan atımızı kendimiz alıp kendimiz zırhlayan oynayanlar bilir bir ara öyle bir çin serveri vardı çokta güzeldi kapanmasaydı keşke ama kapandı neyse onumuza dönelim biz bende işte böyle pvp server istiyorum efsun satılmayan türk te nasıl efsun yoksa herhangi bir npc de atımızı kendimiz alan daha sonrada + basmaya item isteyen zor item çıkan böyle bir pvp istiyorum zor olsun emek olsun bide serveri hacklanmıcak olan zaten çoğu pvp server oynadım iron 2 osmanlımt2 die felan hepsi hacklandı lütfen böle pvp ler olmasın çok iyi bir pvp olmasın ama çokta pahalı bir pvp olmasın böle bir pvp biliyorsanız yazın lütfen hade orumlarınızı bekliyorum ...!!!

Saol kaRdeşim şu MMOMT2 yi düşünmek lazım ben adama kolay olsun dedim orada sanki zor dedim adam kolay pvp sundu :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri